Egyéb kategória

Az 57 éves Sharon Stone meztelen képei kortársait is megihlették – meg is mutatták testüket

Sharon Stone a legbevállalósabb színésznők közé tartozik, elég csak a filmszerepeire gondolni. Legutóbb a Harper's Bazaar olvasóit döbbentette meg fekete-fehér, meztelen címlapképével. Három olvasó pedig bevállalta, hogy megmutatják, ők hogyan néznek ki 57 évesen.
vous - 2015.08.22.
Az 57 éves Sharon Stone meztelen képei kortársait is megihlették – meg is mutatták testüket

Mindannyian közelebb állnak a 60-hoz, mint az 50-hez, amire büszkék is. Vállalják gyönyörű testüket, ami egyesek szerint még egy kicsit szebb is, mint Sharon Stone-é. Van köztük tánctanár, jógaoktató és gyerekkönyvszerző. És mindannyian édesanyák. Volt, akinek a lánya hívta fel a figyelmét arra, hogy mennyivel csinosabb, mint a híres színésznő. Igaz, mindannyian odafigyelnek saját testükre, és önmagukra is. Mindez tökéletesen látszik a róluk készült képeken. Nem kell fiatalnak lenni, hogy valaki csinos legyen. Nem kell szégyellni a ráncokat, amik megjelentek. Ki kell állni és meg kell mutatni, milyen csodásan festenek. Úgy, mint Sharon Stone.

Nézzétek! Azt hiszem, abban megegyezhetünk, hogy káprázatosan jól néznek ki mindannyian.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.