Egyéb kategória

Így készül a tökéletes szemöldök öt perc alattA gyönyörű szemöldökért bizony meg kell dolgozni, és ott kell ülni a tükör előtt hosszú perceket. De most hoztam nektek egy videót, amiben egy lány mutatja meg, hogyan kell formázni és tökéletesre kerekíteni a szemöldök vonalát pillanatok alatt.
vous - 2015.08.19.
Így készül a tökéletes szemöldök öt perc alattArról a módszerről már egyszer írtam nektek, hogy a szempillahosszabbítás és -dúsítás után most van egy újabb trend, amit már Magyarországon is alkalmaznak, ez pedig a szemöldökdúsítás. Őszintén szólva én a saját szemöldök híve vagyok. Akármennyire is nehezemre esik néha megvárni, hogy eljussak a kozmetikushoz, hogy ő szedje ki nekem és egyformára sikerüljön mindkettő. Még mindig az a lehető legjobb eset, ha van szemöldököd, amit formázhatsz.

Ám most hozam egy videót, amiből kiderül, hogyan és mivel formázzuk a szemöldökünket, ha mégis úgy döntünk, hogy otthon csináljuk meg. A vastag szemöldök most divatos, a vékony vonalnak a homlokon már lejárt az ideje. Nem kell hozzá semmi, csak szemöldökceruza, egy kis por, ecset és egy fésű.

Annyira furcsa, hogy fésüljük a szemöldökünket. Azt a nagyjából ötven szálat. Fésüljük. A szőrt a homlokunkon.

Mindenesetre próbáljátok meg ti is, és varázsoljatok szépséges formát az arcotoknak! Mert az igéző tekintet nem csak a szemeinken múlik!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.