Egyéb kategória

Retusálatlanul mutatta meg meztelen testét a gyönyörű modell – Fotó

Fiatal, gyönyörű és retusálatlan. Így mutatta meg magát Amerika közkedvelt Instagram-sztárja, akinek a teste így is irigylésre méltó! 

vous - 2015.08.18.
Retusálatlanul mutatta meg meztelen testét a gyönyörű modell – Fotó

Chloé Kardashian retusálatlan edzős képei után itt az újabb néznivaló! Ezúttal Chrissy Teigen mutatta meg meztelen bájait, minden utólagos képmanipulálás nélkül.

A 30 éves modell, aki nem mellesleg John Legend felesége, eddig is híres volt félmeztelen, sokat mutató képeiről. Most azonban egy teljes aktfotón mutatta meg bájait, ráadásul retusálatlanul a Women's Health UK Magazin szeptemberi címlapján.

Modellként Chrissy megszokta, hogy a nem kívánatos testrészeken, hibákon könnyen lehet javítani. Emiatt most számára is különleges élmény volt a retusálatlan címlapfotózás. Úgy döntött, hogy fontos üzenete van a mai társadalom és legfőképp a nők számára.

Kezd normálissá válni, hogy a képen látható fenék teljesen sima és a mellek valahonnan máshonnan vannak. Ez nem normális! Hiszem, hogy nőként a mi felelősségünk, hogy megmutassuk, nekünk is vannak hibáink és mennyire messze is vagyunk a tökéletességtől.

Az ötlet szuper, az alakja pedig így is irigylésre méltó. Nézzétek meg ti is!

Forrás:
Women's Health UK
Ajánlott cikkek