Egyéb kategória

Emlékeztek a fekete burgerre? Most itt van valami még durvább!

Csak annyit mondok, Kína, és máris sejthetitek, hogy egy újabb őrültséggel álltak elő. Ezúttal a rózsaszín ételfesték löttyent meg egy kicsit jobban, és bumm, így lett rózsaszín a hamburger!
vous - 2015.08.16.
Emlékeztek a fekete burgerre? Most itt van valami még durvább!

A KFC dobta Kínában piacra ezt a „finomságot”. Számomra ez azért ellentmondás, mert a KFC olyan erősen hirdeti magáról, hogy milyen egészséges alapanyagokat használ, hogy az ember már szinte el is hiszi. És tudjuk, hogy nem zörög a haraszt… Az is igaz, hogy gyorsétterembe nem azért megyünk, mert egészségesen szeretnénk étkezni, hanem azért, hogy az ízfokozó endorfint szabadítson fel az agyunkban. De mennyire működhet a kémia, ha meglátunk egy fekete vagy piros (igen, ilyenek is voltak) vagy egy teljesen babarózsaszín burgert? Nem gondolnám, hogy a vegetatív idegrendszer annyira lelkesedne egy ilyen természetellenes színért.

De mivel a gyorséttermek továbbra sem a természetes alapanyagokról híresek, lehet, hogy Kínában már tudják, mi a jövő. Addig is, én inkább maradok a rántott húsnál.

Forrás:
http://news.7k7k.com/doc/20150808/542832.html

Forrás:
https://instagram.com/p/6PbYsawE45/?taken-by=rhiciawirianto

Forrás:
https://thenanfang.com/kfc-china-now-selling-pink-black-burgers/

Ti megkóstolnátok a rózsaszín burgert?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.