A KFC dobta Kínában piacra ezt a „finomságot”. Számomra ez azért ellentmondás, mert a KFC olyan erősen hirdeti magáról, hogy milyen egészséges alapanyagokat használ, hogy az ember már szinte el is hiszi. És tudjuk, hogy nem zörög a haraszt… Az is igaz, hogy gyorsétterembe nem azért megyünk, mert egészségesen szeretnénk étkezni, hanem azért, hogy az ízfokozó endorfint szabadítson fel az agyunkban. De mennyire működhet a kémia, ha meglátunk egy fekete vagy piros (igen, ilyenek is voltak) vagy egy teljesen babarózsaszín burgert? Nem gondolnám, hogy a vegetatív idegrendszer annyira lelkesedne egy ilyen természetellenes színért.
De mivel a gyorséttermek továbbra sem a természetes alapanyagokról híresek, lehet, hogy Kínában már tudják, mi a jövő. Addig is, én inkább maradok a rántott húsnál.
Ti megkóstolnátok a rózsaszín burgert?