Egyéb kategória

Emlékeztek a fekete burgerre? Most itt van valami még durvább!

Csak annyit mondok, Kína, és máris sejthetitek, hogy egy újabb őrültséggel álltak elő. Ezúttal a rózsaszín ételfesték löttyent meg egy kicsit jobban, és bumm, így lett rózsaszín a hamburger!
vous - 2015.08.16.
Emlékeztek a fekete burgerre? Most itt van valami még durvább!

A KFC dobta Kínában piacra ezt a „finomságot”. Számomra ez azért ellentmondás, mert a KFC olyan erősen hirdeti magáról, hogy milyen egészséges alapanyagokat használ, hogy az ember már szinte el is hiszi. És tudjuk, hogy nem zörög a haraszt… Az is igaz, hogy gyorsétterembe nem azért megyünk, mert egészségesen szeretnénk étkezni, hanem azért, hogy az ízfokozó endorfint szabadítson fel az agyunkban. De mennyire működhet a kémia, ha meglátunk egy fekete vagy piros (igen, ilyenek is voltak) vagy egy teljesen babarózsaszín burgert? Nem gondolnám, hogy a vegetatív idegrendszer annyira lelkesedne egy ilyen természetellenes színért.

De mivel a gyorséttermek továbbra sem a természetes alapanyagokról híresek, lehet, hogy Kínában már tudják, mi a jövő. Addig is, én inkább maradok a rántott húsnál.

Forrás:
http://news.7k7k.com/doc/20150808/542832.html

Forrás:
https://instagram.com/p/6PbYsawE45/?taken-by=rhiciawirianto

Forrás:
https://thenanfang.com/kfc-china-now-selling-pink-black-burgers/

Ti megkóstolnátok a rózsaszín burgert?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.