Egyéb kategória

Kimúlt Bol-Dog, a budapesti vizes vb kabalapulija

A szomorú hírről a Magyar Úszó Szövetség adott tájékoztatást. Közleményüket változtatás nélkül közöljük.
vous - 2015.08.12.
Kimúlt Bol-Dog, a budapesti vizes vb kabalapulija

BOL-DOG KIMÚLT.
KORASZÜLÖTT VOLT.
A VILÁGBAJNOKSÁG SZERVEZŐ BIZOTTSÁGA, A MAGYAR ÚSZÓ SZÖVETSÉGGEL ÉS A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉGGEL KÖZÖSEN A 2017. ÉVI 17. FINA VILÁGBAJNOKSÁG KABALABABÁJÁRA PÁLYÁZATOT HIRDET, AMELYNEK FELTÉTELEIT RÖVIDESEN KÖZZÉTESZI.
ANNYIVAL TARTOZUNK BOL-DOG EMLÉKÉNEK, HOGY KÖZÖLJÜK: NEM IS VOLT ANNYIRA CSÚNYA, MINT AMILYENNEK BEÁLLÍTOTTÁK. AZ A FÖRMEDVÉNY, AMELY BEJÁRTA A SAJTÓT, NEM BOL-DOG, HANEM CSAK EGY MASZK VOLT, AMELYET EGY VÁLLALKOZÓ SZELLEMŰ MUNKATÁRSUNK ZÁRT KÖRBEN MAGÁRA ÖLTÖTT. AZÉRT VOLT OLYAN NAGY A SZEME, HOGY KILÁSSON. EZT A FIGURA KÉSZÍTŐI KORRIGÁLTÁK.
AMÚGY A KIS PULIT KAZANYBAN SZERETETTEL FOGADTÁK, DE HA A SPORTBARÁTOKNAK NEM NYERTE EL A TETSZÉSÉT, AKKOR EL KELL BÚCSÚZNUNK TŐLE.
NYUGODJON BÉKÉBEN. 

Forrás:
Magyar Úszó Szövetség Facebook oldala

A mi emlékezetünkben egy ideig még bizonyára továbbél majd a két nap alatt ikonikussá vált kabalapuli.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.