Egyéb kategória

Kimúlt Bol-Dog, a budapesti vizes vb kabalapulija

A szomorú hírről a Magyar Úszó Szövetség adott tájékoztatást. Közleményüket változtatás nélkül közöljük.
vous - 2015.08.12.
Kimúlt Bol-Dog, a budapesti vizes vb kabalapulija

BOL-DOG KIMÚLT.
KORASZÜLÖTT VOLT.
A VILÁGBAJNOKSÁG SZERVEZŐ BIZOTTSÁGA, A MAGYAR ÚSZÓ SZÖVETSÉGGEL ÉS A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉGGEL KÖZÖSEN A 2017. ÉVI 17. FINA VILÁGBAJNOKSÁG KABALABABÁJÁRA PÁLYÁZATOT HIRDET, AMELYNEK FELTÉTELEIT RÖVIDESEN KÖZZÉTESZI.
ANNYIVAL TARTOZUNK BOL-DOG EMLÉKÉNEK, HOGY KÖZÖLJÜK: NEM IS VOLT ANNYIRA CSÚNYA, MINT AMILYENNEK BEÁLLÍTOTTÁK. AZ A FÖRMEDVÉNY, AMELY BEJÁRTA A SAJTÓT, NEM BOL-DOG, HANEM CSAK EGY MASZK VOLT, AMELYET EGY VÁLLALKOZÓ SZELLEMŰ MUNKATÁRSUNK ZÁRT KÖRBEN MAGÁRA ÖLTÖTT. AZÉRT VOLT OLYAN NAGY A SZEME, HOGY KILÁSSON. EZT A FIGURA KÉSZÍTŐI KORRIGÁLTÁK.
AMÚGY A KIS PULIT KAZANYBAN SZERETETTEL FOGADTÁK, DE HA A SPORTBARÁTOKNAK NEM NYERTE EL A TETSZÉSÉT, AKKOR EL KELL BÚCSÚZNUNK TŐLE.
NYUGODJON BÉKÉBEN. 

Forrás:
Magyar Úszó Szövetség Facebook oldala

A mi emlékezetünkben egy ideig még bizonyára továbbél majd a két nap alatt ikonikussá vált kabalapuli.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.