Egyéb kategória

Imádjuk, ahogy Katalin hercegné és a családja nyaral

Luxuskörülmények között, eldugott helyen, minden kíváncsi szemtől távol. Azt gondolhatnánk, hogy így nyaral a brit hercegi pár. Közben úgy tűnik, nem is! 
vous - 2015.08.11.
Imádjuk, ahogy Katalin hercegné és a családja nyaral

Csak semmi rongyrázás! Ez lehetne Katalin hercegné és Vilmos herceg nyaralásának a mottója, legalábbis egy szemtanú ezt állítja.

Martin Katz, egy Beverly Hills-i tervező nem akármilyen párba botlott bele karibi nyaralása alatt. A tervező a People magazinnak mesélt arról, milyen volt együtt nyaralni Katalin hercegnével és Vilmos herceggel.

Ami leginkább meglepett, hogy ugyanolyan emberek voltak, mint más és úgy öltözködtek, mint mindenki más.

A tervező nemcsak hétköznapiasságukról számolt be, de arról is, hogy Katalin hercegné nem viselt sminket és így is ragyogóan festett. 

A hercegné ennél kegyesebb nem is lehetett volna, mindenkivel beszélt, aki csak beszélgetni szeretett volna vele.

Bizony, ilyen az, amikor a hercegi pár nyaral! Továbbra is imádjuk őket, amiért olyanok, mint bárki más!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.