Egyéb kategória

A Forma–1 legsármosabb pilótái, akikért érdemes nézni a versenyt

Lewis Hamilton, Fernando Alonso és Kimi Raikönnen – a nagy "öregek" –, őket biztosan ismeritek, tudjátok, hogy jóképűek, még ha nem is vagytok Forma–1-rajongók. De mi van a többi pilóta sisakja alatt?
vous - 2015.08.10.
A Forma–1 legsármosabb pilótái, akikért érdemes nézni a versenyt

Bár nincs szükségünk forróságra, így is olvad rólunk a ruha, hát még ha meglátjátok, milyen helyes pasikat mutatok nektek. Persze, kinek a pap, kinek a… de ezeknek a srácoknak olyan kisugárzása van, aminek nagyon nehéz ellenállni. Veszélyesen élnek, és nagyon szexik, szóval ha eddig nem követtétek a versenyt, ezután biztosan fogjátok!

Kialudt az összes lámpa, a mustra elrajtol!

Jenson Button
 
A 35 éves brit pilóta már jó ideje a száguldó cirkusz tagja, és talán ő a legnépszerűbb a listámon. Tipikus angol sármja miatt akár ő lehetne a következő 007-es is, nem? 

Forrás:
AFP

Carlos Sainz Jr. 
 
A szemtelenül fiatal versenyző apuci nyomdokaiba lépett, mikor versenyautóba ült, és bár igencsak újonc a versenyben, jóképűségben felveszi a kesztyűt a többiekkel. 

Forrás:
AFP

Nico Hulkenberg
 
Szőke haj, kék szemek, Nico le sem tagadhatná származását. A német pilóta 5 éve versenyez. (Sajnos nem a fehér lovon.) Különös ismertetőjele, hogy igen magas, 184 cm, ami a Forma–1-es pilótáknál ritka.

Forrás:
AFP

Daniel Ricciardo
 
Daniel biztosan sorba állt, amikor a jóképűséget osztogatták, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy olasz–ausztrál származású. Hú, veszélyes kombináció! 

Forrás:
AFP

Felipe Nasr
 
174 centiméternyi hamisítatlan jóképűség. Felipe idén csatlakozott a Forma–1-hez, és bár még csak 22 éves, nagyon ígéretes a pofija, akarom mondani a tehetsége.

Forrás:
AFP

Lányok, nálatok ki lett a befutó?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.