Egyéb kategória

365-ször kérte meg szerelme kezét egy fiú

Ez a srác úgy gondolta, hogy nem elég egyszer feltennie a nagy kérdést. Az év 365 napján leírta a benne motoszkáló érzéseket, és azt a bizonyos kérdést, amit már alig tudott magában tartani, majd videóra vette őket minden egyes nap. Már csak egyetlen kérdés maradt hátra, a különbség csak annyi, hogy most a válasz is kiderül.
vous - 2015.08.07.
365-ször kérte meg szerelme kezét egy fiú

Képzeljétek el, hogy születésnapotok van, épp egy lélegzetelállító szállodában nyaraltok, és egyszer csak bekopogtat hozzátok valaki egy üzenettel. Egy üzenettel, amit egy másik követ, aztán még egy és még egy. Pár perccel később pedig már a tengerparton találjátok magatokat naplementekor, ahol csak egy feladatotok van: meg kell néznetek egy videót, amely megváltoztatja az életeteket. Amelynél szebbet még sohasem láttatok, és amelynél meghatóbbat el sem tudnátok készíteni. Mert ez a videó a szerelemről, a kitartásról és az életről szól. Rólad, neked!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.