Egyéb kategória

A Barbie a múlté – imádjuk az új, élethű babákat

Ma már lehet kapni királylány Barbie-t, menyasszony Barbie-t, tündér Barbie-t, de mi van azokkal a kislányokkal, akiket nem a tipikus "csajos dolgok" érdekelnek? Akiket sokkal jobban vonz a gördeszka, a matek vagy a kémia? Pontosan értük dobták piacra az új babákat, akiket nem a tündérmese, hanem a való élet inspirált. Mi imádjuk őket!
vous - 2015.08.10.
A Barbie a múlté – imádjuk az új, élethű babákat

Forrás:
IMG Entertainment

Négy baba, négy eszközkészlet. Nemcsak ruhák és ékszerek tartoznak a szettjeikhez, hanem például szemüveg, gördeszka és tankönyvek is. A cél, hogy reálisabb példaképek is legyenek a kislányok előtt, ne csak szupervékony hercegnő Barbie-k.

Azért fejlesztettük ki ezeket a babákat, hogy inspirálja a lányokat, legyen menő okosnak lenni. Azt akartuk, hogy a karakterek tükrözzék azt, ahogy a valóságban is kinéz egy csapat iskolás lány. Minden baba különböző magasságú, egyedi arcú és más a kulturális hátterük is.

– számolt be Isaac Larian, az MGA Entertainment vezérigazgatója a mashable.com-nak.

Forrás:
IMG Entertainment

Forrás:
IMG Entertainment

Nektek melyik baba a kedvencetek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.