Egyéb kategória

Szívszorító, milyen hűséges ez a kutyus a gazdájához

Kis bundás négylábú toporgott sokáig egy brazil kórház ajtajában. Az emberek kerülgették, átlépkedtek felette, végül utánanéztek, kié is ez a kutyus.
vous - 2015.08.05.
Szívszorító, milyen hűséges ez a kutyus a gazdájához

Mint kiderült, a kutya 82 éves gazdáját, Vergilia de Lima Gomest még július 22-én vették fel betegként, asztmás hörghuruttal. Gomes rá hat napra meghalt, de hű társa még ezután is várta őt a küszöbön. Tipródása és elszántsága felkeltette az emberek figyelmét, volt, aki állatorvoshoz vitte, jelenleg egy helyi kisbolt tulajdonosa vigyáz rá, míg meg nem találja a végleges otthonát.

A mi szívünket teljesen elolvasztotta a négylábú szimatolása, lépkedése. Nézzétek meg, hogy árad belőle a szeretet és a kétségbeesett várakozás.

Borítókép forrása: Pixabay

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.