Egyéb kategória

Szívszorító, milyen hűséges ez a kutyus a gazdájához

Kis bundás négylábú toporgott sokáig egy brazil kórház ajtajában. Az emberek kerülgették, átlépkedtek felette, végül utánanéztek, kié is ez a kutyus.
vous - 2015.08.05.
Szívszorító, milyen hűséges ez a kutyus a gazdájához

Mint kiderült, a kutya 82 éves gazdáját, Vergilia de Lima Gomest még július 22-én vették fel betegként, asztmás hörghuruttal. Gomes rá hat napra meghalt, de hű társa még ezután is várta őt a küszöbön. Tipródása és elszántsága felkeltette az emberek figyelmét, volt, aki állatorvoshoz vitte, jelenleg egy helyi kisbolt tulajdonosa vigyáz rá, míg meg nem találja a végleges otthonát.

A mi szívünket teljesen elolvasztotta a négylábú szimatolása, lépkedése. Nézzétek meg, hogy árad belőle a szeretet és a kétségbeesett várakozás.

Borítókép forrása: Pixabay

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.