Egyéb kategória

Ismét kivonnak a forgalomból egy gyerekholmit

Ha kismama vagy, ezt mindenképp olvasd el, hiszen neked is szól! Mostanában egyre több olyan gyerekjátékról hallani, ami veszélyes lehet a kicsikre nézve. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság ismét kivont a forgalomból egy babaholmit.
vous - 2015.07.31.
Ismét kivonnak a forgalomból egy gyerekholmit

A borostyánláncot eddig fogzási panaszok enyhítésére használták. Ki gondolta volna, hogy egy “gyógyításra” is használt terméket most beszüntetnek? Úgy tartják, a barna szemekből álló nyaklánc kövei nyugtató hatással vannak a babákra fogzás idején. A borostyánkő amúgy egy  megkövesedett gyanta, és a testhő által szabadulnak fel a benne lévő illóolajok.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság közleménye szerint a nyaklánc nem felel meg a termékbiztonsági követelményeknek. A kisbabák szokása, hogy mindent megrágnak, a szájukba vesznek, így itt is fennáll a lehetősége annak, hogy esetleg lenyelik, ami könnyen fulladáshoz vezethet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.