Egyéb kategória

Ismét kivonnak a forgalomból egy gyerekholmit

Ha kismama vagy, ezt mindenképp olvasd el, hiszen neked is szól! Mostanában egyre több olyan gyerekjátékról hallani, ami veszélyes lehet a kicsikre nézve. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság ismét kivont a forgalomból egy babaholmit.
vous - 2015.07.31.
Ismét kivonnak a forgalomból egy gyerekholmit

A borostyánláncot eddig fogzási panaszok enyhítésére használták. Ki gondolta volna, hogy egy “gyógyításra” is használt terméket most beszüntetnek? Úgy tartják, a barna szemekből álló nyaklánc kövei nyugtató hatással vannak a babákra fogzás idején. A borostyánkő amúgy egy  megkövesedett gyanta, és a testhő által szabadulnak fel a benne lévő illóolajok.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság közleménye szerint a nyaklánc nem felel meg a termékbiztonsági követelményeknek. A kisbabák szokása, hogy mindent megrágnak, a szájukba vesznek, így itt is fennáll a lehetősége annak, hogy esetleg lenyelik, ami könnyen fulladáshoz vezethet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: