Egyéb kategória

Így néz ki valójában egy női comb, nincs mit szégyellni!

Az Instragramon terjedő új trenddel most újra bebizonyosodott, hogy senki nem tökéletes, és mindenkinek úgy kell elfogadnia magát, ahogy van. 
vous - 2015.07.29.
Így néz ki valójában egy női comb, nincs mit szégyellni!

Új hashtag ütötte fel fejét az Instagramon, ami a #ThighReading nevet viseli. Bár először a Twitteren kezdett el terjedni, de már a képmegosztó oldalra is begyűrűzött. Mit is jelent ez? A nők lefényképezik a combjukat, amely heges, striás, vagy bármilyen más sérülés van rajta, majd feltöltik az Instagramra. Általában még a sztorit is megosztják, hogy mi történt velük.

„Csontrákom volt, amiből később sikerült kigyógyulnom. Ezt szimbolizálja a következő sebhelyem.”

„Evészavarral küszködtem, de a hegek mindig arra emlékeztetnek, hogy ne adjam fel.”

„A térdkopás mindig is megkeserítette az életem, és sosem mertem felvállalni, hogyan is néznek ki a combjaim, idáig.”

Arról már írtunk, hogy a megalázás és a megaláztatás milyen izgalmas témává vált az emberek számára, még ha előtte hallani sem akartak róla, köszönhetően A szürke ötven árnyalatának. A cikket pedig itt olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.