Világ

Megtaláltuk a tökéletes barátnős programot

Csajok, megvan a tökéletes barátnős program! A motivációs tábla készítése segít megismerni önmagad, a barátnődet, és nem utolsósorban jó szórakozás. De mi is ez pontosan?
vous - 2015.07.27.
Megtaláltuk a tökéletes barátnős programot

A motivációs tábla abban segít neked, hogy tisztán átlásd a céljaidat, hogy inspiráljon téged, és hogy jókedvre derítsen, ha ránézel.

Mi kell hozzá?

  • Egy nagy kartonpapír
  • Olló
  • Ragasztó
  • Rengeteg képes magazin 

A lényeg, hogy a sok-sok magazint lapozgassátok át, és vágjátok ki belőlük azokat a szavakat, mondatokat, formákat vagy képeket, amelyek megtetszenek. Nincs szabály, úgy állítjátok össze a saját táblátokat, ahogy szeretnétek: kerülhet rá pasi, modell, táska, felirat, bármi, ami valamiért megfog. Ha kész, a kivágott képekkel és szavakkal pedig borítsátok be az egész kartont! 

Ez miért jó?

Ennek segítségével teljesen átláthatod, hogy ki vagy. Hogy mit szeretsz, mi tetszik, mi tesz boldoggá, és hogy mit szeretnél elérni. Fontos, hogy a tábla téged tükrözzön! 

Még jobb, ha nem egyedül, hanem a barátnőtökkel csináljátok! Így még közelebb kerülhettek egymáshoz, valamint egy üveg bor, pizza és csajos zenék mellett tökéletes esti program!

Nekünk a barátnőmmel ilyen lett a végeredmény:

Jó munkát a saját táblátok elkészítéséhez!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.