Világ

Megtaláltuk a tökéletes barátnős programot

Csajok, megvan a tökéletes barátnős program! A motivációs tábla készítése segít megismerni önmagad, a barátnődet, és nem utolsósorban jó szórakozás. De mi is ez pontosan?
vous - 2015.07.27.
Megtaláltuk a tökéletes barátnős programot

A motivációs tábla abban segít neked, hogy tisztán átlásd a céljaidat, hogy inspiráljon téged, és hogy jókedvre derítsen, ha ránézel.

Mi kell hozzá?

  • Egy nagy kartonpapír
  • Olló
  • Ragasztó
  • Rengeteg képes magazin 

A lényeg, hogy a sok-sok magazint lapozgassátok át, és vágjátok ki belőlük azokat a szavakat, mondatokat, formákat vagy képeket, amelyek megtetszenek. Nincs szabály, úgy állítjátok össze a saját táblátokat, ahogy szeretnétek: kerülhet rá pasi, modell, táska, felirat, bármi, ami valamiért megfog. Ha kész, a kivágott képekkel és szavakkal pedig borítsátok be az egész kartont! 

Ez miért jó?

Ennek segítségével teljesen átláthatod, hogy ki vagy. Hogy mit szeretsz, mi tetszik, mi tesz boldoggá, és hogy mit szeretnél elérni. Fontos, hogy a tábla téged tükrözzön! 

Még jobb, ha nem egyedül, hanem a barátnőtökkel csináljátok! Így még közelebb kerülhettek egymáshoz, valamint egy üveg bor, pizza és csajos zenék mellett tökéletes esti program!

Nekünk a barátnőmmel ilyen lett a végeredmény:

Jó munkát a saját táblátok elkészítéséhez!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: