Világ

Megtaláltuk a tökéletes barátnős programot

Csajok, megvan a tökéletes barátnős program! A motivációs tábla készítése segít megismerni önmagad, a barátnődet, és nem utolsósorban jó szórakozás. De mi is ez pontosan?
vous - 2015.07.27.
Megtaláltuk a tökéletes barátnős programot

A motivációs tábla abban segít neked, hogy tisztán átlásd a céljaidat, hogy inspiráljon téged, és hogy jókedvre derítsen, ha ránézel.

Mi kell hozzá?

  • Egy nagy kartonpapír
  • Olló
  • Ragasztó
  • Rengeteg képes magazin 

A lényeg, hogy a sok-sok magazint lapozgassátok át, és vágjátok ki belőlük azokat a szavakat, mondatokat, formákat vagy képeket, amelyek megtetszenek. Nincs szabály, úgy állítjátok össze a saját táblátokat, ahogy szeretnétek: kerülhet rá pasi, modell, táska, felirat, bármi, ami valamiért megfog. Ha kész, a kivágott képekkel és szavakkal pedig borítsátok be az egész kartont! 

Ez miért jó?

Ennek segítségével teljesen átláthatod, hogy ki vagy. Hogy mit szeretsz, mi tetszik, mi tesz boldoggá, és hogy mit szeretnél elérni. Fontos, hogy a tábla téged tükrözzön! 

Még jobb, ha nem egyedül, hanem a barátnőtökkel csináljátok! Így még közelebb kerülhettek egymáshoz, valamint egy üveg bor, pizza és csajos zenék mellett tökéletes esti program!

Nekünk a barátnőmmel ilyen lett a végeredmény:

Jó munkát a saját táblátok elkészítéséhez!

Ajánlott cikkek