Világ

Megnézhetitek a kis György herceg két évét két percben!

Milyen jó ötlet már születésnapra filmen összeválogatni az ünnepelt jelentős pillanatait?! Ezzel kedveskedett a The Royal Family Channel is György hercegnek az évforduló alkalmából. Mindenki hercegének két évét pontosan kétpercnyi anyagba sűrítették össze, ami ugyan nem olyan sok, de kíváncsian várjuk, mi fog történni vele még az elkövetkező évek során. A videó pedig nekünk nagyon tetszik!
vous - 2015.07.23.
Megnézhetitek a kis György herceg két évét két percben!

Persze mi, VOUS-lányok sem feledkeztünk el a kis hercegről, mi képeket válogattunk össze róla, amiket itt tudtok megnézni. A videót pedig ide kattintva éritek el.

Jó nézelődést! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.