Világ

Mit csinálj otthon, ha nem tudsz elutazni nyaralni?

Nincs elég időd vagy pénzed a nyaralásra? Akkor van számodra egy jó hírünk: nem kell beutazni a világot azért, hogy pihenj és jól szórakozz. Sőt az is bőven elég, ha otthon maradtok.
vous - 2015.07.23.
Mit csinálj otthon, ha nem tudsz elutazni nyaralni?

Otthon is jól szórakozhattok, ha elég kreatívak vagytok. Mutatjuk, hogyan!

Kerti partira fel!

Hívjátok át a barátaitokat egy esti sütögetésre. A grillezett görögdinnyét és a többi különleges finomságot egyszerűen muszáj kipróbálnotok! Finom ételek, italok és jó társaság. Kell ennél több? 

Tartsatok technológiaszünetet!

Tegyétek le a telefont egy (de akár több) napra, kapcsoljátok ki az értesítéseket, ne nézegessétek a Facebook-üzeneteket és az e-maileket. Higgyétek el, igazi kikapcsolás lesz az agynak!

Tartsatok egy kényeztető napot!

Itt jöhet minden, ami csajos! Testradír, uborkapakolás, körömlakk, arcmaszk. (ITT egy nagyon különleges pakolásról, a rózsamaszkról írtunk, ami erre a napra tökéletes.) A legjobb, ha nem egyedül, hanem a barátnőiddel szépültök együtt.

Hozzatok egy másik világot a saját otthonotokba!

Rendezzetek otthon trópusi hangulatú partit! Színes hulaszoknyákat, virágkoszorúkat és gyümölcsös koktélt mindenkinek!

Nézzetek hullócsillagokat!

Egy kellemes nyári este üljetek ki a teraszra, és fürkésszétek az eget! Tudjátok, ahány hullócsillag, annyi kívánság!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.