Trend

Körmös történetek, amikre röhögve emlékszünk vissza

Még erősen látszott a tojáshéj a fenekemen, mikor szemezgetni kezdtem a körömlakkokkal. Imádtam órákig pepecselni velük, díszíteni, formázni, miegymás. A szép végeredményig azonban elég rögös volt az út.
vous - 2015.07.22.
Körmös történetek, amikre röhögve emlékszünk vissza

Történetek csajoktól, akik még emlékeznek, milyen volt az élet a géllakk, a porcelán és az egyéb profi műkörmök előtt. Tinédzserkori próbálkozások, tragikomikus helyzetek:

Örökre belém égett a kép, mikor egy-egy buli előtt a mosdóban ott szerencsétlenkedtünk, mert nem bírtuk begombolni a nadrágunkat. Akkoriban a ragaszthatós műkörmök voltak a menők, állandóan attól féltünk, hogy lapattannak. Az este végére persze mindig leesett valamelyik.

Képtelen voltam bármit is normálisan megfogni. Nem bírtam magamon hagyni, ráadásul kilométerekről lerítt, hogy műkörmöm van. Egyik legundorítóbb vállfaja volt a körmös trendnek. Akkor se kéne, ha utánam dobnák.

Egyszer a randi kellős közepén esett le a körmöm, a srác szeme láttára. Eléggé felszaladt a szemöldöke, én meg úgy éreztem, menten elsüllyedek.

A suliban alap volt, hogy szünetekben valamelyik csaj kuncsorgott egy kis körömragasztóért. Vicces, hogy annak sose volt, akinek épp leesett.

Nos, a srácok sem gondolják másképp, szerintük a műköröm határozottan fura:

Forrás: Pixabay

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.