Világ

Boldog születésnapot, kis herceg!

Különleges nap a mai a britek életében. Két évvel ezelőtt ezen a napon látta meg a napvilágot a mára már totyogó György herceg.

vous - 2015.07.22.
Boldog születésnapot, kis herceg!

A szőke kis herceg azóta nemcsak a sajtó kedvenc csemetéje lett, de idén egy hugicát is kapott. Első születésnapjánál, amit tavaly a Kensington-palotában tartottak, idén sokkal visszafogottabban ünnepelnek. De nem kell aggódni, a torta és a babazsúr nem marad el.

A jeles nap alkalmából összegyűjtöttük a herceg eddigi legjobb, legcukibb pillanatait, és a képeket elnézve nemcsak sokat nőtt, de édesanyjától grimaszolni is megtanult. Mi elolvadunk tőle!

Boldog születésnapot, György herceg!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.