Világ

Boldog születésnapot, kis herceg!

Különleges nap a mai a britek életében. Két évvel ezelőtt ezen a napon látta meg a napvilágot a mára már totyogó György herceg.

vous - 2015.07.22.
Boldog születésnapot, kis herceg!

A szőke kis herceg azóta nemcsak a sajtó kedvenc csemetéje lett, de idén egy hugicát is kapott. Első születésnapjánál, amit tavaly a Kensington-palotában tartottak, idén sokkal visszafogottabban ünnepelnek. De nem kell aggódni, a torta és a babazsúr nem marad el.

A jeles nap alkalmából összegyűjtöttük a herceg eddigi legjobb, legcukibb pillanatait, és a képeket elnézve nemcsak sokat nőtt, de édesanyjától grimaszolni is megtanult. Mi elolvadunk tőle!

Boldog születésnapot, György herceg!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.