Test

Állati nehéz ennyit inni

Ezt a hőséget elég nehéz kibírni, főleg így a sokadik napon. De nyugalom, a hétvége után jön egy kis enyhülés, addig pedig igyatok rendesen. És hogy ne feledkezzetek meg erről a fontos tényezőről, hoztam egy kis motivációadagot! Kedves és vicces.
vous - 2015.07.22.
Állati nehéz ennyit inni

Mi, VOUS-lányok jégkásával hűtjük magunkat éppen, de ezek az állatok is bemutatják a vízivás minden csínját-bínját, hogy tuti bevigyétek a napi vízadagot!
Ez a cica oda megy, ahol víz van. Ha a söröspohár aljáig kell kúszni, az se baj!

Ne nevessétek ki ezt a zsiráfot, ő bizony terpeszt, ha inni kell. Ez van.

Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez. Vagy valami ilyesmi, gondolta ez a macsek, és a mancsával csepegtette a vizet a szájába.

És ilyen alulnézetből, ha lefetyelnek:

Ugye isztok eleget?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.