Trend

Könyvimádóknak kötelező! Ezeket a szekrényeket nektek találták ki

Itt a nyári szünet, így sok iskola nagy felújításba, átalakításba kezdett, hogy a diákok szeptemberben szuper körülmények között tanulhassanak. Ezen felbuzdulva kezdett lázas dekorálásba egy amerikai középiskola, ahol a tanárok úgy döntöttek, az unalmas, szürke szekrényekből műalkotást varázsolnak. Íme! 

vous - 2015.07.21.
Könyvimádóknak kötelező! Ezeket a szekrényeket nektek találták ki

Már magát az ötletet is imádjuk, hát még a kivitelezést! A szürke, rideg fémszekrényekből egy kis kreativitással, néhány festékesdobozzal és ecsettel mesés szekrényt készítettek.

A látszólag színes szekrényeket nem csupán színek borítják. Úgy festenek, mintha könyvgerincek lennének népszerű könyvcímekkel.

A lányok kedvéért megtalálható a tinik kedvenc trilógiája, az Alkonyat és a Csillagainkban a hiba is. Azok a diákok, akik viszont a klasszikusokat kedvelik, betehetik a motyójukat egy Skarlát betűs szekrénybe, vagy választhatnak a Gulliver utazásai és a Moby Dick közül is.

Amellett, hogy a szekrények klasszul festenek, a tanárok szeretnék, ha ezzel olvasásra is ösztönöznék a diákokat.

Eljátszottunk a gondolattal, milyen is lenne újra diáknak lenni, és mi mit is szeretnénk viszontlátni a szekrényeken. Volt, aki mesekönyveket, volt, aki királylányos történeteknek, és volt, aki a klasszikus A Pál utcai fiúknak örülne.

Ti milyen olvasnivalónak örülnétek? Osszátok meg velünk!

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!