Trend

Könyvimádóknak kötelező! Ezeket a szekrényeket nektek találták ki

Itt a nyári szünet, így sok iskola nagy felújításba, átalakításba kezdett, hogy a diákok szeptemberben szuper körülmények között tanulhassanak. Ezen felbuzdulva kezdett lázas dekorálásba egy amerikai középiskola, ahol a tanárok úgy döntöttek, az unalmas, szürke szekrényekből műalkotást varázsolnak. Íme! 

vous - 2015.07.21.
Könyvimádóknak kötelező! Ezeket a szekrényeket nektek találták ki

Már magát az ötletet is imádjuk, hát még a kivitelezést! A szürke, rideg fémszekrényekből egy kis kreativitással, néhány festékesdobozzal és ecsettel mesés szekrényt készítettek.

A látszólag színes szekrényeket nem csupán színek borítják. Úgy festenek, mintha könyvgerincek lennének népszerű könyvcímekkel.

A lányok kedvéért megtalálható a tinik kedvenc trilógiája, az Alkonyat és a Csillagainkban a hiba is. Azok a diákok, akik viszont a klasszikusokat kedvelik, betehetik a motyójukat egy Skarlát betűs szekrénybe, vagy választhatnak a Gulliver utazásai és a Moby Dick közül is.

Amellett, hogy a szekrények klasszul festenek, a tanárok szeretnék, ha ezzel olvasásra is ösztönöznék a diákokat.

Eljátszottunk a gondolattal, milyen is lenne újra diáknak lenni, és mi mit is szeretnénk viszontlátni a szekrényeken. Volt, aki mesekönyveket, volt, aki királylányos történeteknek, és volt, aki a klasszikus A Pál utcai fiúknak örülne.

Ti milyen olvasnivalónak örülnétek? Osszátok meg velünk!

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.