Világ

Twitter-támadásból csúnya beégés: Serena Williams nőiességét kritizálta egy kommentelő

Rosszmájú kommentből csúnya beégés lett. J. K. Rowling védte meg Serena Williamst, akit egy kommentelő támadott be a testalkata miatt.
vous - 2015.07.13.
Twitter-támadásból csúnya beégés: Serena Williams nőiességét kritizálta egy kommentelő

„Imádom őt! Micsoda sportoló, micsoda példakép, micsoda nő!” – ezzel a Twitter-bejegyzéssel fejezte ki csodálatát J. K. Rowling Serena Williams felé. Jogosan, hiszen a teniszező immáron hatodik alkalommal vehette át Wimbledonban a legjobbaknak járó díjat és továbbra is megvan az esély arra, hogy egy éven belül veretlen maradjon az összes Grand Slam-mérkőzésen. Mégis volt, aki ezek után kritizálni próbálta a teniszezőt, de pórul járt. A Harry Potter írója csúnyán visszavágott a rosszmájú kommentre, amit ide kattintva tekinthettekmeg.

Egy Rob nevű tweetelő a következő megjegyzést hagyta Rowling kedves szavai alatt:

Úgy van felépítve, mint egy férfi.

Nem maradt sokáig választweet nélkül a férfi, a brit írónő ugyanis egy ütős képpel és mondattal reagált:

Ja, a férjem pont így néz ki egy ruhában. Idióta vagy.

Vajon mit érezhet az, akit a világ egyik legismertebb írónője idiótának hív?

A kommenten mi is meglepődtünk. Lehet, hogy Serena Williams nem negyven kiló, de ő így csinos, ahogy van! Íme, néhány kép, amin láthatóan dögös is tud lenni a teniszező.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.