Világ

Twitter-támadásból csúnya beégés: Serena Williams nőiességét kritizálta egy kommentelő

Rosszmájú kommentből csúnya beégés lett. J. K. Rowling védte meg Serena Williamst, akit egy kommentelő támadott be a testalkata miatt.
vous - 2015.07.13.
Twitter-támadásból csúnya beégés: Serena Williams nőiességét kritizálta egy kommentelő

“Imádom őt! Micsoda sportoló, micsoda példakép, micsoda nő!” – ezzel a Twitter-bejegyzéssel fejezte ki csodálatát J. K. Rowling Serena Williams felé. Jogosan, hiszen a teniszező immáron hatodik alkalommal vehette át Wimbledonban a legjobbaknak járó díjat és továbbra is megvan az esély arra, hogy egy éven belül veretlen maradjon az összes Grand Slam-mérkőzésen. Mégis volt, aki ezek után kritizálni próbálta a teniszezőt, de pórul járt. A Harry Potter írója csúnyán visszavágott a rosszmájú kommentre, amit ide kattintva tekinthettekmeg.

Egy Rob nevű tweetelő a következő megjegyzést hagyta Rowling kedves szavai alatt:

Úgy van felépítve, mint egy férfi.

Nem maradt sokáig választweet nélkül a férfi, a brit írónő ugyanis egy ütős képpel és mondattal reagált:

Ja, a férjem pont így néz ki egy ruhában. Idióta vagy.

Vajon mit érezhet az, akit a világ egyik legismertebb írónője idiótának hív?

A kommenten mi is meglepődtünk. Lehet, hogy Serena Williams nem negyven kiló, de ő így csinos, ahogy van! Íme, néhány kép, amin láthatóan dögös is tud lenni a teniszező.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.