Világ

Teljes sokk: J. K. Rowling végre elárulta, kibe szerelmes Dumbledore

Őrült hír igazolódott be! Miután sokkolta a rajongókat, hogy Dumbledore professzor meleg, J. K. Rowling most azt is elárulta, kibe lesz szerelmes a professzor.

vous - 2017.01.27.
Teljes sokk: J. K. Rowling végre elárulta, kibe szerelmes Dumbledore

Még a legnagyobb Harry Potter-rajongóknak is rejtély Dumbledore professzor, miközben ő az egyik leginkább szeretett karakter. Ugyanakkor ha rajongók vagytok, azt már biztosan tudjátok, hogy J. K. Rowling szerint Dumbledore meleg. Az írónő most azt is elárulta, hogy kibe szerelmes a professzor. 

Mindig is úgy tekintettem Dumbledore-ra, mint egy meleg karakterre. A professzor beleszeretett gyerekkori barátjába, Gellert Grindelwaldba, azonban mikor Grindelwald felfedi valódi arcát, sokkolja  Dumbledore-t.

harry potter varázsló

VÉGRE! J. K. Rowling elkészítette a patrónus-tesztet, nézzétek meg a tieteket!

Titeket is elvarázsolt a Harry Potter világa, igaz? Akkor most újabb jó hírünk van számotokra, ami biztos, hogy hasznos lehet, ha véletlenül a 9 és ¾-ik vágánynál találjátok magatokat.

A cikk ITT folytatódik!

Mint bizonyára tudjátok, a Legendás állatok és megfigyelésük című moziban Johnny Depp fogja játszani Grindelwaldot, és a további szériákban feltűnik majd a fiatal Dumbledore is, de egy teljesen más személyiségű karekterrel találkozhatunk majd, mint a Harry Potter-szériákban.

Dumbledore-t a 40-es éveiben láthatjuk majd a soron következő részben. David Yates rendező elárulta, már megkezdődött a fiatal professzor castingja.

Izgatottan várjuk!

Ajánlott cikkek