Világ

Akcióban a NORIE Team: Ági megmutatta, hogyan lesz anyukából dögös nőci

Ezen a héten Ági látogatott el hozzánk, aki szeretne visszatalálni régi énjéhez, már ha ez lehetséges. Nemrégiben kisfia született, aki (ahogy lenni szokott) teljesen megváltoztatta édesanyja életét.
vous - 2015.07.12.
Akcióban a NORIE Team: Ági megmutatta, hogyan lesz anyukából dögös nőci

Azért jelentkezett hozzánk a fiatal anyuka, mert a babázás mellett háttérbe szorult a régi Ági. Pörgős munkája volt, imádott egyszerre vagány, mégis nőies lenni, most viszont a kisfia mellett teljesen átalakult az élete. Úgy fogalmazott: újra kell a lelkének a nőcisség.

Smink, haj, vagány ruha, dögös zene, motor – ez jellemezte az átalakítást, Ági pedig lenyűgöző volt! Úgy pörgött, úgy pózolt, hogy ilyet még nem láttam, pedig pár éve már vezetem az átalakító csapatot. Nagyon élvezte a fotózás minden percét, neki aztán nem kellett instrukció, úgy pózolt, mint egy profi modell! Szó szerint nyelvet öltött a világra… egy rövid időre!

Tippek, trükkök a NORIE Teamtől

Fülbevaló, nyaklánc: I AM
Cipő: Primadonna Collection
Szoknya: Dolly by le Petit Tom Hungary

Ti is szeretnétek átalakulni?

Nem kell mást tennetek, mint válaszolni néhány kérdésekre írásban (csak azokat a jelentkezési lapokat vesszük figyelembe, ahol MINDEN kérdésre érkezik válasz!). A kérdéseket ide kattintva olvashatjátok. A levelet küldjétek a vous.norieteam@gmail.com címre!

Ajánlott cikkek