Világ

Akcióban a NORIE Team: Ági megmutatta, hogyan lesz anyukából dögös nőci

Ezen a héten Ági látogatott el hozzánk, aki szeretne visszatalálni régi énjéhez, már ha ez lehetséges. Nemrégiben kisfia született, aki (ahogy lenni szokott) teljesen megváltoztatta édesanyja életét.
vous - 2015.07.12.
Akcióban a NORIE Team: Ági megmutatta, hogyan lesz anyukából dögös nőci

Azért jelentkezett hozzánk a fiatal anyuka, mert a babázás mellett háttérbe szorult a régi Ági. Pörgős munkája volt, imádott egyszerre vagány, mégis nőies lenni, most viszont a kisfia mellett teljesen átalakult az élete. Úgy fogalmazott: újra kell a lelkének a nőcisség.

Smink, haj, vagány ruha, dögös zene, motor – ez jellemezte az átalakítást, Ági pedig lenyűgöző volt! Úgy pörgött, úgy pózolt, hogy ilyet még nem láttam, pedig pár éve már vezetem az átalakító csapatot. Nagyon élvezte a fotózás minden percét, neki aztán nem kellett instrukció, úgy pózolt, mint egy profi modell! Szó szerint nyelvet öltött a világra… egy rövid időre!

Tippek, trükkök a NORIE Teamtől

Fülbevaló, nyaklánc: I AM
Cipő: Primadonna Collection
Szoknya: Dolly by le Petit Tom Hungary

Ti is szeretnétek átalakulni?

Nem kell mást tennetek, mint válaszolni néhány kérdésekre írásban (csak azokat a jelentkezési lapokat vesszük figyelembe, ahol MINDEN kérdésre érkezik válasz!). A kérdéseket ide kattintva olvashatjátok. A levelet küldjétek a vous.norieteam@gmail.com címre!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.