Trend

Hogyan mutat jól a gyöngy a hajban? Megmutatjuk!

Gyöngy itt, gyöngy ott. Bár legjobban ékszerként a nyakunk körül vagy épp a karunkon szeretjük ezeket a csodás kis apróságokat, sok minden másra is használhatók. Például hajdíszként!
vous - 2015.07.09.
Hogyan mutat jól a gyöngy a hajban? Megmutatjuk!

A gyöngyöt legegyszerűbben magunkon, a nyakunkban viselhetjük, de ha kicsit kreatívabbak vagyunk, akkor sok más helyen is szuperül tud kinézni. Ahogyan ma már Takács Nóra is mutatta, készíthettek gyöngyből poháralátétet vagy csilli-villi szandit is, ezeket ide kattintva megtekinthetitek. Ha viszont egy ékszerhez hasonlóan a hajatokban viselnétek, az sem lehetetlen!

A NORIE Team fodrásza, Huszka Petra megmutatta, szerinte milyen hajat tud feldobni egy-két gyöngyszem.

Természetesen ezeket a frizurákat inkább alkalmakhoz ajánlott viselni. Önmagukban ezek a gyöngyök valószínűleg soknak tűnhetnek, de egy begöndörített, behullámosított hajban tökéletesen mutatnak!

Huszka Petra, a Norie Team fodrásza

A Norie Team fodrásza és a Huszka Hair megálmodója vagyok. Részt vettem 2011-ben Bécsben az Európa-bajnokságon, és emellett számos magyar versenyen szép eredményeket értem el. Nagyon fontos szerepet kap a munkámban a kreativitás, szeretem a laza, bohém, fonatos frizurákat. Sok alkalmi és menyasszonyi haj elkészítésére kapok felkérést, és havonta megjelennek step by step kreációim a Rowenta Beauty oldalán.

Címkék: #frizura #gyöngy #haj
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.