Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!

Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.
vous - 2023.05.23.
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!

A vízparti, természetközeli nyugalom és a modern városi élet találkozása a 2022-ben a világ legjobb városnegyed fejlesztésének választott BudaPart egyik legfőbb vonzerője, amit most a fotózni szerető közönség a saját lencséjén keresztül mutathat be. Azok, akik szeretnék megörökíteni a városnegyedet, május 22-től június 13-ig küldhetik el fotóikat a pályázati kiírásnak megfelelően. Mind amatőr, mind professzionális fotósok jelentkezhetnek, de különösen várják azokat a pályázókat, akik a BudaParton élnek, dolgoznak vagy itt töltik a szabadidejüket!

A pályázat során három témában mutathatják be a városnegyedet a fotósok. Az első a „Városi dzsungel”, amely a modern építészet és a természet összefonódását szimbolizálja a Kopaszi-gáton és környékén. A „Tükröződések” kategóriában a jelentkezők a budaparti víz és üvegfelületek játékát örökíthetik meg. A „Hát ez állati!” téma által pedig a városnegyed kedvelt állatai és kis kedvencei mutatkozhatnak majd be. A feladat, hogy a megadott témáknak megfelelően örökítsék meg a fotók a BudaPart mindennapjait, különleges pillanatait – mindezt egyedi látásmóddal, személyes fókusszal, ezzel is közelebb hozva az új városnegyedet az ide látogatókhoz.

A „Nekem a BudaPart…!” fotópályázat során minden pályázó maximum három pályaművel nevezhet témánként, melyek a BudaPart – Kopaszi-gát Facebook oldalára kerülnek fel, a „Nekem a BudaPart…!” albumba, itt lehet majd szavazni a kedvencekre. 2023. június 15-től június 25-ig tart majd a közönségszavazás, ezután kategóriánként az 5 legkedveltebb kép egy szakmai zsűri elé kerül. A nyertest június 28-án hirdetik ki, ahol a legjobb fotók készítői egy 50 000, egy 30 000 és egy 10 000 forint értékű SHO kuponban részesülnek, melyet a BudaParton lévő strandon, a SHO BEACH-en vagy a városnegyedben nemrég nyílt SHO BUDA Restaurant, bar & cafe étteremben lehet felhasználni. Az első 50 shortlistes kép egy pop-up kiállítás keretén belül lesz megtekinthető a nyár folyamán a BudaPart parti sétányán.

A Kopaszi-gát melletti BudaPartot 2022-ben a világ legjobb városnegyed-fejlesztésének választották, ahol a „15 perces város” koncepció megvalósulásával már most jól kiépült, belvárosias funkcióval várja az ide érkezőket, de a fejlesztés következő ütemeiben tovább bővülnek a lakók, az itt dolgozók és a kikapcsolódni vágyók lehetőségei. A BudaPart fejlődése töretlen, hamarosan elkészül a központi park kutyafuttatóval, a városnegyed orvosi rendelővel bővül, az év végére pedig a meglévő szolgáltatások mellé új éttermek, kávézók és más kiskereskedelmi egységek várják a látogatóikat. Nyár közepétől négycsillagos hotellel bővül a városnegyed kínálata, miközben tovább nő a zöld- és parki felület is.

Fotópályázatra jelentkezés: https://www.budapart.hu/assets/uploads/files/36999-budapart-fotopalyazat_jatekszabaly_2023_final.pdf

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.