Otthon

Kamera a sütőben? Egy modern konyhában ez is lehetséges!

Hány olyan háziasszony van, aki percenként nyitogatja a sütőt, félve attól, hogy a hús vagy a sütemény, amit süt, odaég? És hányszor fordul elő, hogy az ebéd elkészültét követően jön a legnehezebb feladat: a sütőtér tisztítása!
vous - 2023.11.15.
Kamera a sütőben? Egy modern konyhában ez is lehetséges!

Van azonban egy modern eszköz, amelynek köszönhetően ezekkel a gondokkal nem kell többé foglalkoznunk: a Miele beépíthető sütő kínálatából ugyanis választhatunk olyan modelleket, amelyek rendelkeznek FoodView funkcióval és pirolízis felszereltséggel. Hogy mik ezek, kiderül a cikkből!

A tökéletes sütő

Ha valaki kereste már a tökéletes sütőt, amely szinte minden igényt kielégít, ne is kutakodjon tovább: a fent említett márka termékei ugyanis egytől egyig megkönnyítik a háziasszonyok dolgát.

A webáruház kínálatában a beépíthető sütők között találunk olyanokat is, amelyek mikrohullámú üzemmóddal is rendelkeznek, ezek még több funkcióval vannak ellátva.

Szinte felsorolni is nehéz azokat az újításokat, innovatív megoldásokat, amelyeket a Miele beépíthető sütőinél találunk. Nemcsak energiatakarékos és dizájnos darabokról van szó, hanem olyan eszközökről, amelyek egy új korszakot nyitnak a sütés-főzés mestereinek életében.

Nézzünk is néhány jellegzetes funkciót! Amennyiben megtetszik valamelyik, olvassunk utána a honlapon, melyik készülékben találhatók meg ezek az extrák, vagy keressük fel a bolt bemutatótermét, ahol ki is lehet próbálni a sütőket.

A legkedveltebb funkciók

  • Klímavezérlés: Nedvességet adhatunk hozzá a sütőben sülő húshoz, kenyérhez, így az kívül ropogós, belül puha lesz. A gőzlöketek időzítését be is programozhatjuk.
  • Automatikus programok: Nincs többé csalódottság, bosszúság! A különböző programokkal megadható, milyen étel készül a sütőben, így ennek megfelelően fognak megsülni. Az eszköz automatikusan beállít mindent.
  • TasteControl: A sütés végén kihűthető a sütőtér, de ha szeretnénk, melegen is tarthatjuk az ételt, amíg ki nem vesszük azt. Így ha korábban elkészült a sült hús, mintsem rá kerülne a sor az ebédnél, nem kell hidegen felszolgálnunk.
  • Időbeállítási funkciók: Beépített stopper is van némely sütőben, de ez a funkció azt is lehetővé teszi, hogy beprogramozzuk a sütés kezdetét vagy végét, így könnyebben tervezhetővé válnak a napjaink.
  • FoodView: Kamera a sütőtérben – bármikor láthatjuk, mi zajlik odabent, ha az okostelefonunkkal kötjük össze a sütőt. A hálózatba kapcsolt készülékeknek még további számtalan előnye van.
  • Pirolízis és pyrofit-tartozékok: A sütőtisztítással nem kell bajlódni többé! A pirolízis folyamatának a végén az ételmaradékok hamuvá égnek, így maró súrolószerek nélkül takarítható ki a tepsi.
  • AirClean katalizátor: Pirolízis üzemmódban gondoskodik a kellemetlen szagok eltávolításáról.

Hogyan válasszuk ki az ideális sütőt?

A Miele honlapján találunk vásárlási tanácsadót is, ahol a kérdésekre válaszolva rövid úton kiválaszthatjuk a számunkra ideális terméket. A beépíthető sütők a konyha legfontosabb eszközeivé válnak, és garantáltan megkönnyítik az életünket.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.