Otthon

Hogyan teremts csodás illatokat otthonodba?

Különböző illatok segítségével megalapozhatod, sőt akár meg is változtathatod környezeted hangulatát. Nincs is jobb, mint meggyújtani egy illatgyertyát és lazítani egy hosszú nap után vagy bekapcsolni a diffúzort és belélegezni a kellemes aromát.
vous - 2022.10.18.
Hogyan teremts csodás illatokat otthonodba?

Ma már számos eszköz van, amelyek segítségével illatosíthatod a lakás különböző helyiségeit vagy az autódat. Ezekkel ismerkedünk most meg közelebbről!

Ezért érdemes illatosítót használni

Egy illat képes a személyiséged és az ízlésed kifejezésére, a hangulatod befolyásolására, sőt még üzenni is lehet a segítségükkel. Nemcsak a lakásodat, de az autódat, sőt, akár saját magadat is illatosíthatod. Egy jól megválasztott illat felruház önbizalommal, hozzáad a megjelenésedhez és felhívja rád a figyelmet. Épp ezért kifejezetten fontos, hogy megtaláld a hozzád leginkább passzoló parfümöt. 

A DOUGLAS webshop kínálatában illatosítók sokaságát fedezheted fel. Akár egy, a saját parfümöd illatához passzoló terméket is beszerezhetsz. A különböző illatpálcák, diffúzorok, lakásparfümök és illatosítók végtelen lehetőséget biztosítanak számodra az illatok variálására. De még az is előfordulhat, hogy az illat talál rád, nem pedig fordítva. 

Különböző eszközök otthonod illatosítására

Otthonod illatosítása legalább olyan hatalmas jelentőséggel bír, mint a személyiségedhez passzoló parfüm megtalálása. A legnépszerűbb termékek kétségtelenül az illatgyertyák, amelyeknek az illata mellett a látványa is különleges és meghitt hangulatot kölcsönöz. Használatuk közben azonban nem árt türelmesnek lenned, hiszen nem azonnal hatnak. Minél több ideje ég, annál intenzívebbé válik egy gyertya illata. 

Az aromadiffúzor használata azért könnyű, mert nem kell rá különösebben odafigyelni, így a finom illatok mellett a szabadság érzésével is megajándékoz. Válassz minden helyiséghez különböző illatokat és öltöztesd hangulatodnak megfelelő aromákba a lakást. Az intenzitást a benne lévő pálcák mennyiségének növelésével tudod fokozni. 

A lakásparfümök a nevükből is adódóan kizárólag a lakás illatosítására szolgálnak, más szerepük nem igazán van. Illatukat azonban rendkívül hamar képesek kifejteni, nem kell sokat várni a hatásra. Használatuknak csak a fantázia szabhat határt, hiszen párosíthatod őket a saját parfümödhöz, a hangulatodhoz, az évszakhoz vagy akár az autód illatához is. 

Ma már igen széles választékban állnak rendelkezésre, így a legjobb, ha a lakás stílusához illő lakásparfümöket szerzel be. 

Autóillatosítás finoman

Nemcsak a lakás, de az autó illatosítása sem mellőzhető, hiszen rengeteg időt töltesz a járművedben. A kiválasztása során vedd figyelembe a személyiségedet, a vezetési stílusodat és az autó típusát. Ha sikerül megtalálni egy jó illatot, vezetés közben is jobban érzed majd magad és a hosszú utazások emléke még szebbé válhat. 

Az illatok alapjaiban határozzák meg azt, hogyan érzed magad. Ha szeretnéd, hogy pozitív hatást gyakorljanak a hangulatodra, bárhol is vagy, szerezz be különböző típusú illatosítókat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.