Világ

Jövő Hamupipőkéi, előre – itt a cipőtök!

Minden lány gyerekkorát végigkísérte a Disney-hercegnők mesés világa. Kinek Bell lett a kedvence, másoknál viszont Hamupipőke vált a befutóvá. Hamupipőke történetében viszont kérdéses, hogy vajon az üvegcipellője lett-e híresebb, vagy a hercegnő.
vous - 2015.06.15.
Jövő Hamupipőkéi, előre – itt a cipőtök!

A japánok gondoltak egyet, és úgy döntöttek, hogy híresebbé teszik a cipőt, mint Hamupipőkét. És eljött a várva várt pillanat: megalkották az igazi üvegcipellőt, amiben minden lány hercegnőnek érezheti magát. A japán üveggyárban 8 éve dolgoznak a technikán, hogy előállítsák a tökéletes üvegcipellőt. Bizonyára ezért kérik el az árát is: közel 700 dollárba kerül egy darab cipő. De hahó, ezért az árért nem egy pár cipő érkezik, hanem egyetlen darab. A Hamupipőke-létet bizony meg kell fizetni. A méreteket ők adják meg előre, de egyéni kérés esetén készítenek egyedit is. A Disney-hercegnő-léthez sok kiegészítő kell, de úgy tűnik, a japánok ebben is segítenek.

Hogy is volt a mesében? Mivel Hamupipőke is egyetlen cipőt hagyott el, ezért egyet készítenek, hiszen egy igazi hercegnő szekrényében ott lapul a másik.

Ajánlott cikkek