Otthon

A műanyag dobozok már részei a lakberendezésnek

Napjaink fogyasztói társadalmában már olyan sok holmival vesszük magunkat körbe, hogy elképzelhetetlen az életünk tárolók nélkül. Amikor először meghalljuk azt a kifejezést, hogy műanyag doboz, akkor kisebb vagy nagyobb átlátszó műanyagok jutnak eszünkbe, vannak, akiknek az ételhordó dobozok.
vous - 2023.07.17.
A műanyag dobozok már részei a lakberendezésnek

A tartósság alapkövetelmény

Mára már azonban rendkívüli mód kiszélesedett a rendelkezésünkre álló műanyag tárolódobozok választéka és felhasználási köre is. Legyen szó egy kis méretű garzonról vagy egy kertes családi házról, minden helyiségben találunk elpakolnivalót, nem beszélve a ház körüli melléképületekről, garázsról, faházakról, ahol szintén jó szolgálatot tehetnek a tárolók.

Már egészen kiskortól kezdve a babaholmikat is rendszerezetten tárolhatjuk benne, és ahogy cseperedik a lurkó, úgy válthatják fel a textilpelenkákat, popsitörlőket a plüssök és babajátékok. Később már a legók, matchboxok, könyvek, kirakók tárolását tudjuk vele megoldani.

Akár gyerek, akár felnőtt használja ezeket a dobozokat, az elsődleges és legfontosabb alapkövetelmény a tartósság. Hiszen ismerünk olyan dobozokat, amelyek néhány használat után már törnek vagy a szélükön vagy az oldalukon. Fontos, hogy ahogy az ételtartó dobozoknál, a nagyobb tárolóknál se kelljen egy év múlva már a cserén gondolkodnunk.

Mára a lakás díszeivé váltak

Olyan dizájnosak a mai műanyag dobozok, hogy némelyikükről meg sem mondaná az ember, hogy műanyag. A számtalan mintával, színben és méretben elérhető Curver dobozokról valóban csak a legnagyobb elismeréssel lehet beszélni. Mivel a tárolás már létfontosságú minden helyiségben, ezért egyáltalán nem furcsa, ha akár a nappaliban, akár a hálóban találunk a polcokra betéve különböző stílusú rekeszeket.

Olyan széles a választék, hogy maximálisan figyelembe tudjuk venni az adott szoba színeit, mintáit, és biztosak lehetünk benne, hogy találunk ahhoz passzoló tárolódobozt. Ráadásul, ha nagyobb méretre van szükségünk, vagy több egyforma kivitelezésre, akkor betehetünk egy fiókos, több polcos tárolót a fürdőszobába vagy a folyosóra.

Akik számára a könnyű kezelhetőség és mobilitás is fontos, nekik ideális választás a gurulós doboz. Ezt oda viszik és akkor, és amikor épp kedvük tartja, ezért idősebbek és gyerekek is kedvelni fogják.

Bevásárlótáskák és kosarak

Szintén multifunkcionális tulajdonságokkal bírnak a különböző színű és méretű táskák és kosarak. Akiknek a dobozok inkább irodai berendezésre emlékeztetnek, és jobban a lekerekítettebb formák szerelmesei, azoknak javasoljuk a bevásárlókosarak és táskák böngészését. Mivel méretben ezek a holmik is rendkívül változatosak, így beteheted őket akár egy fürdőszobai polcra vagy a hálószobába, a komódra, és még emelik is az összhatást.

A lakáson kívül a kertben is nagyon hasznosak ezek a termékek, külön kiemelendő a Curver összecsukható rekesz, amelyet gyümölcsök, zöldségek pakolására, szállítására vagy akár autó csomagtartójába is tehetünk. Használaton kívül pedig igazán helytakarékos, mivel összecsukható.

Ajánlott cikkek