Egyéb kategória

Ismerjétek meg DogVincit, a világ első festőművész kutyáját!

A művészet attól művészet, hogy változatos, mutatós, egyedi és elgondolkodtató. Főleg, ha emögött egy igazi profi, piros svájcisapkás kutyus áll.
vous - 2016.03.22.
Ismerjétek meg DogVincit, a világ első festőművész kutyáját!

Eredeti nevén Második Dagger, művésznevén DogVinci, a Long Island-i fekete labrador igazi maradandó hírnevet nyert magának mint a művészvilág legelső festő kutyája.

A kutyus gazdájával, a képzőművész Yvonne Daggerrel fest együtt szinte mindennap. Munkája színes, izgalmas és meglepően változatos. Persze mindeközben viseli a klasszikus piros svájcisapkát.

Dagger nem festőművész kutyának lett szánva, gazdája mellett derült fény a tehetségére. Eredetileg sérült emberek segítségére képezték ki szolgálati kutyának. Sajnos a szolgálata nem tartott sokáig, a parancsokra nagyon érzékenyen reagált.

Brittany King and Ethan received their painting which traveled all the way across the USA…They wrote to DogVinci… „…

Közzétette: Dagger II aka DogVinci – 2016. március 14.

Dagger mindig bejött, és lefeküdt mellém, miközben én alkottam. Aztán egy reggelen meglökte a kezem, én pedig megkérdeztem, hogy szeretne-e festeni, mire a válasz egy őrült farkcsóválás volt. Itt kezdődött minden.

Dagger II ~ DogVinci LOVES to paint!!!

Közzétette: Dagger II aka DogVinci – 2016. február 13.

Dagger kutya olyanannyira felfejlesztette tehetségét, hogy gazdája már több festményét is eladta. Az ezekből keresett összeggel helyi állatmenhelyekhez szeretne hozzájárulni támogatásként.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.