Egyéb kategória

Ismerjétek meg DogVincit, a világ első festőművész kutyáját!

A művészet attól művészet, hogy változatos, mutatós, egyedi és elgondolkodtató. Főleg, ha emögött egy igazi profi, piros svájcisapkás kutyus áll.
vous - 2016.03.22.
Ismerjétek meg DogVincit, a világ első festőművész kutyáját!

Eredeti nevén Második Dagger, művésznevén DogVinci, a Long Island-i fekete labrador igazi maradandó hírnevet nyert magának mint a művészvilág legelső festő kutyája.

A kutyus gazdájával, a képzőművész Yvonne Daggerrel fest együtt szinte mindennap. Munkája színes, izgalmas és meglepően változatos. Persze mindeközben viseli a klasszikus piros svájcisapkát.

Dagger nem festőművész kutyának lett szánva, gazdája mellett derült fény a tehetségére. Eredetileg sérült emberek segítségére képezték ki szolgálati kutyának. Sajnos a szolgálata nem tartott sokáig, a parancsokra nagyon érzékenyen reagált.

Brittany King and Ethan received their painting which traveled all the way across the USA…They wrote to DogVinci… „…

Közzétette: Dagger II aka DogVinci – 2016. március 14.

Dagger mindig bejött, és lefeküdt mellém, miközben én alkottam. Aztán egy reggelen meglökte a kezem, én pedig megkérdeztem, hogy szeretne-e festeni, mire a válasz egy őrült farkcsóválás volt. Itt kezdődött minden.

Dagger II ~ DogVinci LOVES to paint!!!

Közzétette: Dagger II aka DogVinci – 2016. február 13.

Dagger kutya olyanannyira felfejlesztette tehetségét, hogy gazdája már több festményét is eladta. Az ezekből keresett összeggel helyi állatmenhelyekhez szeretne hozzájárulni támogatásként.

Ajánlott cikkek