Otthon

Szeretnéd a könnyed vidámságot becsempészni az otthonodba?

Amikor az otthonodat alakítod ki, már a legelején kialakul egy általános képed arról, hogy mi az, amit szeretnél megvalósítani, milyen hangulatot szeretnél megteremteni, és hogy mit szeretnél, hogy üzenjen az otthonod nemcsak neked, hanem minden más betérőnek is.

vous - 2022.08.15.
Szeretnéd a könnyed vidámságot becsempészni az otthonodba?

A legnagyobb felület minden otthonban a fal maga, így érdemes rendkívül megfontoltan alapos mérlegelés után határozni arról, hogy milyenek is lesznek a falak.

Akadnak, akik a festésre esküsznek, akár fehér, akár színes változatban, és bár a nyolcvanas-kilencvenes évek nagy tapétázási láza egy ideig leszálló ágban volt, most ismét reneszánszát éli, így mindenképpen érdemes alaposan áttanulmányoznod a Wallmaxx Tapéta Webáruház tapétakínálatát.

Döntsd el, mit sugározzon a falad!

Ahogy azt fentebb is említettük, a falak adják meg a helyiségek alapvető hangulatát, hiszen ez a legnagyobb felület minden helyiségben, így ami felkerül a falra, az az egész szoba miliőjét meghatározza.

Akad olyan, aki a komorabb színeket és az egyszerűbb mintákat kedveli, míg mások a nagyon nőcis tapétákat keresik, megint mások pedig a modern minták hívei. Szerencsére a tapéták megalkotói mindenkire gondoltak, így ha te az életigenlő, pozitív és vidám hangulatodat szeretnéd a faladon látni visszatükröződni, akkor erre is megvan minden esélyed, ugyanis a Wallmaxx Tapéta Webáruház NOVAMUR Felicita kollekciója épp ezt az életkedvet és örömöt örökíti meg.

Válassz könnyed és vidám tapétákat!

Manapság mindenki azt keresi, mi az, ami vidámmá és boldoggá teheti, hiszen ebben az őrülten felgyorsult világban, ahol naponta zúdulnak rád a rossz hírek, minden apró örömmorzsáért le kell hajolni. 

Ezért aztán egészen kézenfekvőnek tűnik, hogy olyan tapétát válassz magadnak, ami vidámságot és önfeledt boldogságot, könnyedséget sugároz.

A NOVAMUR Felicita kollekció banánfalevelei, kedves pillangói és varázslatos szitakötői, valamint pihekönnyű tollai arra emlékeztetnek, hogy mennyire egyszerű boldognak lenni! Elég hozzá egy eldugott kis mező, ahol a maga békebeli nyugalmában zsong az élet: pillangók repdesnek, szitakötők szelik a fű feletti levegőt, miközben lassan ringatózva földet ér egy kedves, színes madár tolla.

Ha ezeket a képeket látod magad előtt, máris megnyugszol, és elönt a harmonikus boldogság érzése. 

Igen, mindezt nap mint nap átélheted az otthonodban is a Wallmaxx Tapéta Webáruház prémiumminőségű tapétáival. Ideje nekiállni válogatni, igaz?

Légy önfeledt az otthonodban!

Hol máshol lehetnél felhőtlenül vidám és örömteli, ha nem a saját otthonodban? Hiszen a saját birodalmad az, ahol teljesen önmagad lehetsz, és átadhatod magad az önfeledt örömöknek, amit akkor érzel, amikor a családoddal töltöd az idődet, vagy épp a hobbidnak hódolsz.

Ha mindezt olyan falak között teszed, amelyre ránézve mosolyra húzódik a szád, akkor az már azt jelzi, hogy te bizony fantasztikusan érzed magad az otthonodban, tökéletesen fel tudsz töltődni, és másnap újult erővel tudod belevetni magad a dolgos hétköznapok forgatagába!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.