Világ

A támadó sem érti, miért szúrta le kolléganőjét a veszprémi gyárban

A 25 éves férfi egy 13 centis késsel szurkálta halálra kétgyermekes kolléganőjét a munkahelyén.

vous - 2022.05.25.
A támadó sem érti, miért szúrta le kolléganőjét a veszprémi gyárban

A. Gergő letartóztatását kedden elrendelték a Veszprémi Járásbíróságon miután vasárnap reggel munkahelyük öltözőjében vasárnap reggel egy 13 centis késsel halálra szurkálta kolléganőjét.

“Már évek óta Veszprémben élt, a múlt héten találkoztunk vele utoljára, amikor hazajött. Mindig nagyon zárkózottan, csendesen viselkedett, sosem volt agresszív. Bízom abban, hogy nem ő gyilkolt, csak valahogy belekeveredett”

– magyarázta a Blikknek a gyanúsított apja, Sándor, akik a laptól értesültek arról, mit tett a fiúk.

Dr. Csákvári Tamás, a 25 éves férfi ügyvédje a lapnak elmondta: védence elismerte a gyilkosságot, de ő maga sem tudott ésszerű magyarázatot adni rá.

A. Gergő öt hónapon keresztül dolgozott közvetlenül az áldozat, Diána mellett a veszprémi gyárban.

“Kiszámíthatatlan volt, többször elborult az agya. A rohamai közben csapkodott, és percekig hozzá sem lehetett szólni. Hülyeségeket beszélt, és sokszor saját magán nevetett. Gyakran remegett a keze, közben pedig fura fejeket vágott és elferdült a szája. A munkában ügyetlen volt, már több részlegről is elküldték. Nem lehetett rá számítani, a szünetekről mindig később jött vissza. Lehet, hogy ivott vagy drogozott, de mentálisan biztosan nem stimmelt nála valami”

– nyilatkozta egy munkatársa, aki szerint bárki lehetett volna a nő helyében az öltözőben, rátámadt volna.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.