Világ

Ezért ragaszkodott Berki Krisztián a fehér ruhához a temetésén

Csütörtökön vesznek végső búcsút Berki Krisztiántól, aki közel három hete hunyt el. A gyászolóktól a fehér ruha viselését kérte az özvegy.

vous - 2022.05.24.
Ezért ragaszkodott Berki Krisztián a fehér ruhához a temetésén

Berki Krisztián édesanyja elárulta, hogy fia kívánsága volt a fehér ruha a temetésén. Az asszony mindenben tiszteletben tartja fia özvegyének akaratát, így elfogadta a temetés helyszínét és a búcsúztatás mikéntjét is – írja a Blikk.

Az elhunyt édesanya szerette volna, ha a fiát Tatabányán helyezik örök nyugalomra, mivel Krisztián ott nőtt fel, ám Berki Mazsi végül a Farkasréti temető mellett döntött, akaratával pedig nem szállt szembe az édesanya.

„Kedves Barátaink! Nehéz szívvel tudatjuk, hogy Berki Krisztiántól, férjemtől 2022.05.26-án 14:30-kor a Farkasréti temetőben veszünk végső búcsút. Kérjük mindazokat, akik kegyeletüket szeretnék leróni és utolsó útjára elkísérni, fehér ruhában érkezzenek. Nagyon nehéz napokat élünk meg. Szeretnénk békében és szeretetben örök nyugalomra helyezni Férjemet. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a család gyászát, és a temetés alkalmával interjúkat ne készítsenek a közeli hozzátartozókkal. Berki Renáta és a gyászoló család. Szeretlek Szerelem"

 – tudatta a temetés részleteit Mazsi. Bár Júlia, Berki édesanyja szokatlannak tartotta a fehér ruha viselését, ő sem ragaszkodik a hagyományos temetési viselethez. Az asszony szerint ez a kívánság fia egyik korábbi mondatából születhetett.

Krisztián egyszer azt mondta, ha vele valami történne, ne gyászolja őt senki, legyenek fehérben a temetésén. Ezért dönthetett úgy Mazsi, hogy ezt kéri a temetésen résztvevőktől. Természetesen én is fehéret viselek majd 

– bnyilatkozta a megtört asszony.

A lap úgy tudja, Berki Krisztiánnak hamvasztásos temetése lesz, ugyanakkor földi maradványait nem urnában helyezik végső nyugalomra, ezt erősítette meg az édesanyja is. A közeli ismerősök és barátok reménykednek abban, hogy a család számára a temetés méltó lezárás lesz, és Mazsi is kicsit nyitottabb lesz a világ felé, miután búcsút vett elhunyt férjétől.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.