Egyéb kategória

84 éve dolgozik munkahelyén a 100 éves férfi

Egész életét ennek a munkahelynek szentelte a férfi.

vous - 2022.05.24.
84 éve dolgozik munkahelyén a 100 éves férfi

A százéves brazil férfi, Walter Orthmann szenvedélyének, fegyelmének és elkötelezettségének köszönheti, hogy bekerült a Guinness Rekordok könyvébe, mint az ember, aki leghosszabb ideig dolgozott egy cégnél.

Walter mindössze 15 éves volt,mikor a ReneauxView textilgyárban kezdett dolgozni, 1938. január 17-én. Szegény körülmények között élt a családjával, öten voltak testvérek és ő volt a legidősebb, ezért állt munkába.

Gyorsan haladt a ranglétrán és az évek alatt a kereskedelmi igazgatóságig vitte. Tanulási vágya és motiváltsága az évek alatt sem múlt el.

“Mikor azt csináljuk, amit szeretünk, nem tűnik fel az idő múlása”

– mondta a Guinness World Records oldalának.

Walter remek egészségnek örvend, fizikailag és mentálisan is. Élvezi a nyugodt életet és mindennap edz is.

“A jelennel kell elfoglalnod magadat, nem a múlttal vagy a jövővel. Az itt és most számít!”

A férfi saját rekordját döntötte meg, amit 2019-ben állított fel, 81 évvel.

Címkék: #munka #világrekord
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

5 gyönyörű vitorlázásra alkalmas hely
Világ
5 gyönyörű vitorlázásra alkalmas hely
vous - 2022.12.07.
Mostanában egyre inkább terjed a vitorlázás iránti érdeklődés a Balatonon. Sokan szeretnék kipróbálni, de ehhez nincs meg a megfelelő képesítésük ezért számukra a vitorlás bérlése lenne a megoldás. Ehhez azonban manapság már kapitányt is lehet bérelni így már megoldható a kirándulás. Arra is van lehetősége a vitorlázást kipróbálni akaróknak, hogy csak egy rövidebb két órás vitorlás bérlést próbáljanak ki, így kiderülhet valóban tetszik-e ez a sport. Természetesen van olyan lehetőség is, hogy egész napos 8 órás hajó és kapitány bérlést vegyen igénybe, sőt még a hajót is kiválaszthatják.

Otthon