Egyéb kategória

Keményen beleállt a Berki Krisztiánt kritizálókba Hajdú Péter

Hajdú Péter is búcsúzott Berki Krisztiántól.

vous - 2022.05.08.
Keményen beleállt a Berki Krisztiánt kritizálókba Hajdú Péter

A műsorvezető szomorú bejegyzésben búcsúzott jó barátjától. Az elköszönés mellett azoknak is odaszúrt, akik Berki Krisztián halálára szerinte méltatlanul reagáltak.

"Van az a pont, amikor nem szabad hallgatni! Még akkor sem, amikor az ember úgy érzi, hogy méltatlan megszólalni, mert minden jóérzésű ember tudja, hogy halottról jót, vagy semmit! Én persze elfogult vagyok, mert kedveltem Berki Krisztiánt, aki ismerte tudja, hogy milyen ember volt, aki nem annak már késő bemutatni. Megosztó volt és sokszor polgárpukkasztó, de ember, édesapa, barát és kolléga. Sokszor hibázott, de hatalmas szíve volt!"

– kezdte Hajdú Péter.

"Az egyik legnagyobb ellensége, Puzsér Róbert is azt írta róla, hogy nem ezt érdemelte! Még őt is megdöbbentette Krisztián halála és a maga sajátos stílusában egy hosszú posztban elbúcsúztatta! Sokszor keményen fogalmaz, de a szíve helyén van! Nem úgy, mint annak az újságírónak, akinek a nevét sem írom le, mert számomra elvesztette emberi mivoltát! Aljas, mocskos posztjában örvendezett, hogy meghalt egy ember, egy kétgyermekes apa! Mindezt olyan stílusban, hogy nemhogy újságíróhoz, de még egy patkányhoz sem méltó! Az ilyen nemcsak újságírónak, hanem embernek is alkalmatlan! Törlöm és tiltom mindenhonnan és ha szembejönne velem az utcán, köszönés helyett, a legszívesebben leköpném, de még a nyálamat sem pazarlom egy ilyenre! Nem tudtam hallgatni, ezt le kellett írnom, ennyivel tartoztam Neked, Barátom! Nyugodj békében Krisztián, Te hatalmas szívű zsivány"

– írta a posztban.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek