Egyéb kategória

“A lányom végre nem fél tőlem” – műszemet kapott a megvakított Gabriella

Februárban az egész országot megrázta Lakatos Gabriella esete, akit Kemecsén, saját párja vakított meg féltékenységből.

vous - 2022.04.21.
“A lányom végre nem fél tőlem” – műszemet kapott a megvakított Gabriella

A 22 éves édesanyát féltékenységből támadta meg párja és puszta kézzel vakította meg. A nő azóta hihetetlen erősségről tesz szert, hiszen kislányának továbbra is szüksége van rá.

Gabriella most az RTL híradónak nyilatkozott miután megkapta eredeti szeme alapján készített műszemet. Azt is elárulta, kislánya hogyan reagált.

“A Mírával való találkozás nehéz volt. Félt tőlem, próbáltuk megnyugtatni, de amikor meglátott és látta a szemem, azt mondta nekem, 'anya már nagyon vártam, hogy legyen szemed'. Ezért most örülök, mert a lányom végre nem fél tőlem”- mondta.

A nő és bátyja most sorra keresnek fel orvosokat és reménykednek, a nő egyszer még visszanyerheti szeme világát.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.