Egyéb kategória

Gyászol a Magna Cum Laude: Elhunyt zenésztársuk

Meghalt a Magna Cum Laude együttes zenésztársa és közeli barátja.

vous - 2022.03.12.
Gyászol a Magna Cum Laude: Elhunyt zenésztársuk

Magda Lajos felesége osztotta meg a szomorú hírt. "Kedves barátok és ismerősök! Összetört szívvel tudatom veletek, hogy Lajos örökre elment. A megemlékezés helyéről és idejéről fogok mindenkit értesíteni. Köszönöm, hogy olyan sokan mellette álltatok"- írta a gyászoló özvegy közösségi oldalán.

Már január közepén arra kérte a Magna Cum Laude a rajongóit, hogy együtt imádkozzanak barátjuk életéért, aki mélyaltatásban volt akkor már. 

Magda Lajos elkapta a koronavírust és életveszélyes állapotban van, lélegeztetőgépen tartották és műtüdős kezelést kapott. 

Akkor így írtak zenésztársukról: "Talán néhányan, a régi rajongók közül emlékezhettek rá. Magda Lala, Barátunk, Zenésztársunk, Testvérünk. Mi csak így nevezzük őt. Több alkalommal segítette zenekarunkat a koncertjeinken, tette még különlegesebbé Magnatofon című dalunkat, felejthetetlen billentyűjátékával. Most rajtunk a sor! Nekünk kell segítenünk rajta. Az alábbi posztban találjátok felesége, Natália segítség kérését. Ha teheted, segíts Te is! Segítsünk EGYÜTT! Imádkozzunk együtt Laláért, hogy mihamarabb lássuk magunk között!" 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.