Egyéb kategória

Igaz lehet, hogy Hosszú Katinka Szilágyi Liliána miatt hagyta el Shane Tusupot?

Folytatódnak a rejtélyek Szilágyi Liliána ügyében. Súlyos vádakkal illetik a fiatal úszónőt.

vous - 2022.01.28.
Igaz lehet, hogy Hosszú Katinka Szilágyi Liliána miatt hagyta el Shane Tusupot?

Szilágyi Liliána tavaly év végén vádolta meg erőszakkal édesapját, aki mellett a magyar úszónő húga, Szilágyi Gerda kiállt. Most egy blogbejegyzésben, ami Szilágyi Gerda nevével fut, újabb megdöbbentő dolgok derülnek ki – írja a Bors.

Mindenki jobb, ha tudja, hogy a nővéremnél nagyobb szarkeverő nincs a világon. Jelenlegi kapcsolata csak alibi. Az, hogy ma is verseny sportolhat csak annak köszönheti, hogy gyengéd intim kapcsolatokat ápolt néhány kiemelkedő versenyzővel, akik befolyással bírnak a sportszakmában, mint Cseh László és Hosszú Katinka. Több kapcsolatot is tönkretett már zabolátlan természetével- élete maga a fertő. Hosszú Katinka is miatta hagyta el a férjét, de aztán csúnyán pofára lett ejtve ahogy sokan mások is

-írja Gerda nevével jelzett szerző, aki azt is állítja, hogy nővére a piacon vette az érettségi bizonyítványát, ezért is bocsátották el az egyetemről.

Kiderült azonban, hogy a súlyos vádakat nem Liliána testvére közölte a blogbejegyzésben – írja az Index. Szilágyi Gerda feljelentést tett az ügyben a rendőrségen, személyiségi jogokkal való visszaélés miatt, emellett a bejegyzésekben leírtaktól teljes mértékben elhatárolódik. Hogy ki írta a sorokat és az ügy jelenlegi állásáról egyelőre nem kaptak visszajelzést, de a rendőrség nyomoz.

Ajánlott cikkek