Egyéb kategória

Igaz lehet, hogy Hosszú Katinka Szilágyi Liliána miatt hagyta el Shane Tusupot?

Folytatódnak a rejtélyek Szilágyi Liliána ügyében. Súlyos vádakkal illetik a fiatal úszónőt.

vous - 2022.01.28.
Igaz lehet, hogy Hosszú Katinka Szilágyi Liliána miatt hagyta el Shane Tusupot?

Szilágyi Liliána tavaly év végén vádolta meg erőszakkal édesapját, aki mellett a magyar úszónő húga, Szilágyi Gerda kiállt. Most egy blogbejegyzésben, ami Szilágyi Gerda nevével fut, újabb megdöbbentő dolgok derülnek ki – írja a Bors.

Mindenki jobb, ha tudja, hogy a nővéremnél nagyobb szarkeverő nincs a világon. Jelenlegi kapcsolata csak alibi. Az, hogy ma is verseny sportolhat csak annak köszönheti, hogy gyengéd intim kapcsolatokat ápolt néhány kiemelkedő versenyzővel, akik befolyással bírnak a sportszakmában, mint Cseh László és Hosszú Katinka. Több kapcsolatot is tönkretett már zabolátlan természetével- élete maga a fertő. Hosszú Katinka is miatta hagyta el a férjét, de aztán csúnyán pofára lett ejtve ahogy sokan mások is

-írja Gerda nevével jelzett szerző, aki azt is állítja, hogy nővére a piacon vette az érettségi bizonyítványát, ezért is bocsátották el az egyetemről.

Kiderült azonban, hogy a súlyos vádakat nem Liliána testvére közölte a blogbejegyzésben – írja az Index. Szilágyi Gerda feljelentést tett az ügyben a rendőrségen, személyiségi jogokkal való visszaélés miatt, emellett a bejegyzésekben leírtaktól teljes mértékben elhatárolódik. Hogy ki írta a sorokat és az ügy jelenlegi állásáról egyelőre nem kaptak visszajelzést, de a rendőrség nyomoz.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.