Egyéb kategória

Ez a srác mosogatógépben főz egy tökéletes 3 fogásos menüt

A gasztrobloggerek sokszor extrém dolgokat is kipróbálnak, de egy kanadai srác ezt nagyon ötletesen tette. 3 fogásos ínyenc menüt készített a mosogatógépben, miközben a szennyes támyérok és poharak is tiszták lettek. :) Pár csatos üveg és uzsonnazacskó, ami tökéletesen záródik, és egy 60 perces program után tálalható is az ínyenc vacsora - őrület, de zseniális!

vous - 2019.08.12.
Ez a srác mosogatógépben főz egy tökéletes 3 fogásos menüt

A kanadai gasztroblogger, Carl szereti a kihívásokat, unikornis-tortát és extra desszerteket készít, de most egy 3 fogásos – és állítása szerint nagyon finom – menü elkészítésére vállalkozott a mosogatógépben. Az egyre több háztartásban alapdarabnak számító konyhagép innentől tehát nemcsak mosogatásra jó! A youtuber egy aránylag hosszú, 13 perces videóban, ráadásul kanadai akcentussal és franciául, de jól követhetően és nagyon vidám hangulatban mutatja meg, hogyan készít egyszerűen és gyorsan, egy füst alatt egy komplett 3 fogásos menüt.

tojásrántotta

tojásrántotta
Forrás:
iStock

Előételnek párolt spárgát és posírozott tojást készít, mellé pedig egy kapribogyós majonézt kever ki, míg megy a program, főételnek lazacot és zöldbabot, mellé pedig párolt rizst és tésztát is, de csak a kísérletezés – és a barátja – miatt, desszertnek pedig egy bogyós gyümölcsökből álló kompótot juharsziruppal – mert hiszen kanadai, és az náluk nemzeti alap -, amit vaníliafagyival tálal.

A cikk folytatását a cookta.hu oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.