Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy a legjobb tanító

Egy életen át tanulunk, és persze az igazi tanításokat nem (feltétlen) intézményesített keretek között, arra kijelölt tanítóktól kapjuk. Leginkább azoktól, akiket elénk hoz az élet. Ezek a csillagjegyek JÓL tanítanak.

vous - 2021.02.01.
Ez a három csillagjegy a legjobb tanító

Bak

Bár a Bak könnyen felkapja a vizet, ha valamilyen tudás átadásáról van szó, akkor precíz és türelmes üzemmódba kapcsol. Nagy tapintattal és szeretettel adja át azt, amit át kell adni, és nem vár érte semmit.

Rák

Érzékeny és gyengéd tanító, nem csak a lélek, de a fizikai síkon is. Ha egy Rák az, akitől erotikus fogásokat tanulhatsz, nagy szerencséd van, olyan tudás birtokába jutsz, amely segítségével magabiztosan mozoghatsz ezen a kényes terepen.

Szűz

Ő a LÁTHATATLAN tanító az életedben. Úgy adja át a tanítást, hogy észre se veszed, nem tanítóként jelenik meg életedben, hanem barátként. Csacsog melletted, míg buszra vártok, szekrényt rendeztek vagy főztök valami finomat, mégis hétről hétre erősebbnek és tapasztaltabbnak érzed magad mellette.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.