Egyéb kategória

Hugh Jackman és Jake Gyllenhaal megviccelte Ryan Reynolds-ot

Mégpedig azzal, hogy egy karácsonyi partira “véletlenül” téves dress code-ot adtak meg neki. Azt mondták neki, hogy pulóveres parti lesz, Ryan Reynolds pedig fel is vette a legszebb ünnepi pulcsiját.

vous - 2018.12.21.
Hugh Jackman és Jake Gyllenhaal megviccelte Ryan Reynolds-ot

Ugyanarra a karácsonyi partira volt hivatalos nemrég Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal és Ryan Reynolds. A három mókamesterből ketten összefogtak és megtréfálták a társukat, aki jelen esetben Ryan Reynolds volt. Hugh és Jake azt mondták neki, hogy a karácsonyi buli, ahová mennek, amolyen pulóveres parti lesz. Ryan Reynolds pedig fel is vette a legszebb (?) ünnepi pulcsiját. Nektek hogy tetszik a szett?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.