Egyéb kategória

Hatalmas siker a Bohém Rapszódia!

A Freddie Mercury és zenekara, a Queen életét feldolgozó film óriási sikereket ér el, pedig csupán pár napja került a mozikba. A forgatás és a közös munka a színészek és a rendező között pedig nem ment olyan zökkenőmentesen, mint ahogy azt mi gondolnánk.

vous - 2018.11.08.
Hatalmas siker a Bohém Rapszódia!

A film a Queen egyik, ha nem a leghíresebb daláról, a Bohemian Rhapsody-ról kapta a címét, amely igen találó, és méltó emléket állít Freddie Mercury előtt. A filmet már régóta várja a nagyközönség, és szerencsére nem hiába, hiszen roppant jól sikerült, és nemcsak a kritikusok tetszését nyerte el, de már több mint 50 millió dolláros bevételt hozott a készítőknek, csupán a nyitóhétvégén. A film főszereplője Rami Malek, a rendező pedig Bryan Singer volt, akik között a híresztelések között nem egy nézeteltérés történt a forgatás alatt, ráaádsul állítólag nem Rami volt az egyetlen, akinek problémája akadt a szenvedélyes rendezővel, hiszen Tom Hollander a film egy alkotópontján felmondott Bryan viselkedése miatt. Az, hogy ebből mi igaz, azt lehet, hogy soha nem tudjuk meg, ám az biztos, hogy a film hatalmas siker.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.