Egyéb kategória

Victoria Beckham nélkül indul turnéra a Spice Girls

Lassan tíz év telt el azóta, hogya Spice Girls a 90-es évek legnépszerűbb lánycsapata újra koncertezne, ám a csapat most nem lesz teljes, hiszen Victoria Beckham nem csatlakozik régi hőnszeretett bandájához.

vous - 2018.11.06.
Victoria Beckham nélkül indul turnéra a Spice Girls

Aki a 90-es években élt, tudja, hogy nincs menőbb lánycsapat a Spice Girls-nél, így nem csoda, ha rajongók millió vártak arra, hogy a legendás banda újra összeálljon. Úgy tűnik az imák meghallgatásra találtak, ám az öröm mégsem teljes, hiszen a hírek szerint Viktoria Beckham nem fog csatlakozni korábbi kolléganőihez. 

Objektum doboz

“A mai nap igen különleges a lányok számára, hiszen bejelentették az első turnéállomásokat, először azóta, hogy 2012-ben együtt léptünk fel. Ezúttal nem fogok csatlakozni hozzájuk, de azt tudnotok kell, hogy a Spice Girls tagjának lenni hatalmas része volt az életemnek, és azt kívánom nekik, hogy rengeteg szeretetben és szórakozásban legyen részük.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.