Egyéb kategória

3 visszatérő darab a ’90-es évekből, melyet ma is bátran hordhatunk

A ’90-es évek a divat szempontjából is igen változatosan alakult. Nem csoda, hogy időről időre kellemes nosztalgiával nyúlunk vissza hozzá, hogy felelevenítsünk egy-két sajátos trendet a kiegészítők vagy a ruhák terén. Izgalmas hatást érhetünk el, ha régi és új darabokat, nosztalgiát és frissességet kombinálunk az öltözékünkben. Nézzük, hogyan tehetjük ezt meg. 

vous - 2018.10.10.
3 visszatérő darab a ’90-es évekből, melyet ma is bátran hordhatunk

Mini hátizsák

A ’90-es évek ikonikus darabjai voltak az apró, színes hátizsákok, melyek bőrből vagy szövetből készültek. Bár igen takarékosan kell bánnunk a hellyel, ha ezekre a bájos és merész kis táskákra esik a választásunk, megtalálhatjuk a megfelelő alkalmat arra, hogy ismét ruhatárunk aktív részei legyenek.

Objektum doboz

Széles hajgumi

A széles hajgumi nem veszett el, csak átalakult. Bár nem minden frizurához tűnik túl praktikus választásnak, talán mégis megér egy kis kísérletezést, hogy feldobjuk vele a megjelenésünket, és megtaláljuk az ízlésünknek leginkább megfelelő színt, formát. 

Objektum doboz

Magasderekú farmer

A magasderekú nadrágok divatját éljük, mely némileg a ’90-es évek öröksége. Használjuk ki az alkalmat, hogy hangsúlyozzul a derekunkat ezzel a nőies fazonnal

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.