Egyéb kategória

3 visszatérő darab a ’90-es évekből, melyet ma is bátran hordhatunk

A ’90-es évek a divat szempontjából is igen változatosan alakult. Nem csoda, hogy időről időre kellemes nosztalgiával nyúlunk vissza hozzá, hogy felelevenítsünk egy-két sajátos trendet a kiegészítők vagy a ruhák terén. Izgalmas hatást érhetünk el, ha régi és új darabokat, nosztalgiát és frissességet kombinálunk az öltözékünkben. Nézzük, hogyan tehetjük ezt meg. 

vous - 2018.10.10.
3 visszatérő darab a ’90-es évekből, melyet ma is bátran hordhatunk

Mini hátizsák

A ’90-es évek ikonikus darabjai voltak az apró, színes hátizsákok, melyek bőrből vagy szövetből készültek. Bár igen takarékosan kell bánnunk a hellyel, ha ezekre a bájos és merész kis táskákra esik a választásunk, megtalálhatjuk a megfelelő alkalmat arra, hogy ismét ruhatárunk aktív részei legyenek.

Objektum doboz

Széles hajgumi

A széles hajgumi nem veszett el, csak átalakult. Bár nem minden frizurához tűnik túl praktikus választásnak, talán mégis megér egy kis kísérletezést, hogy feldobjuk vele a megjelenésünket, és megtaláljuk az ízlésünknek leginkább megfelelő színt, formát. 

Objektum doboz

Magasderekú farmer

A magasderekú nadrágok divatját éljük, mely némileg a ’90-es évek öröksége. Használjuk ki az alkalmat, hogy hangsúlyozzul a derekunkat ezzel a nőies fazonnal

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.