Egyéb kategória

Ezért (is) rajongunk Julia Robertsért

Julia Robertsről és férjéről egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy kirakatban élik a mindennapjaikat,hiszen még a vörös szőnyeges eseményeken is ritkán látni őket együtt. Pár nappal ezelőtt viszont Julia kivételt tett, és megosztotta boldogságát a világgal…

vous - 2018.09.27.
Ezért (is) rajongunk Julia Robertsért

Julia Roberts és férje, Danny Moder operatőr 18 éve ismerkedtek meg egymással. Találkozásukkor még mind a ketten valaki mással voltak, hiszen míg az Oscar-díjas színésznő Benjamin Bratt színész oldalán mutatkozott, úgy Modernek is felesége volt. Ám a vonzalom olyannyira erős volt a két fél között, hogy Júlia szakított barátjával, Danny pedig elvált a feleségétől. A szerelmesek 2002-ben kötötték össze az életüket.

A színésznő köztudottan nem szívesen szokott a magánéletéről beszélni, ám olykor mégis kivételt tesz, így például egy korábbi interjújából kiderül, hogy milyen mélyen és őszintén szereti férjét:

„Lenyűgöző férfi, igazi úriember, önzetlen és nagyon figyelmes. Kiáll a döntései mellett, sosen hibáztat senkit semmiért, én életemben nem találkoztam még ilyen emberrel” – nyilatkozta Roberts még 2002-ben.

Objektum doboz

Nézzétek meg a cikk folytatását!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.