Egyéb kategória

Ezért (is) rajongunk Julia Robertsért

Julia Robertsről és férjéről egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy kirakatban élik a mindennapjaikat,hiszen még a vörös szőnyeges eseményeken is ritkán látni őket együtt. Pár nappal ezelőtt viszont Julia kivételt tett, és megosztotta boldogságát a világgal…

vous - 2018.09.27.
Ezért (is) rajongunk Julia Robertsért

Julia Roberts és férje, Danny Moder operatőr 18 éve ismerkedtek meg egymással. Találkozásukkor még mind a ketten valaki mással voltak, hiszen míg az Oscar-díjas színésznő Benjamin Bratt színész oldalán mutatkozott, úgy Modernek is felesége volt. Ám a vonzalom olyannyira erős volt a két fél között, hogy Júlia szakított barátjával, Danny pedig elvált a feleségétől. A szerelmesek 2002-ben kötötték össze az életüket.

A színésznő köztudottan nem szívesen szokott a magánéletéről beszélni, ám olykor mégis kivételt tesz, így például egy korábbi interjújából kiderül, hogy milyen mélyen és őszintén szereti férjét:

„Lenyűgöző férfi, igazi úriember, önzetlen és nagyon figyelmes. Kiáll a döntései mellett, sosen hibáztat senkit semmiért, én életemben nem találkoztam még ilyen emberrel” – nyilatkozta Roberts még 2002-ben.

Objektum doboz

Nézzétek meg a cikk folytatását!

Ajánlott cikkek