Egyéb kategória

Meghan Markle édesanyja nagyon büszke lánya új szakácskönyvére

Különleges ebédet tartott nemrég Meghan Markle a Kensington palotában a Hubb Közösségi Konyához tartozó nőknek, és valakinek, aki nagyon fontos a számára - természetesen az édesanyjára gondolunk. Doria Ragland néhány nappal korábban érkezett Los Angeles-ből, hogy támogassa lánya jótékony vállalkozását, ami miatt nagyon büszke rá.

vous - 2018.09.23.
Meghan Markle édesanyja nagyon büszke lánya új szakácskönyvére

Az eseményen mindenki jól érezte magát, és sok szó esett arról, hogy milyen szuper kezdeményezés a közösségi szakácskönyv, ami Meghan Markle segítségével jöhetett létre. Doria az eseményen elmondta, hogy nagyon izgatott a lánya vállalkozása miatt, és egyben nagyon büszke rá. A szakácskönyvek hamarosan megjelennek a boltok polcain is.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.