Egyéb kategória

12 évad után véget ér az Agymenők!

Milliók kedvencei, az Agymenők, jövő májusban végleg elbúcsúznak a tv képernyőitől, kedvenc fizikusaink történetét már nem sokáig láthatjuk…

vous - 2018.08.27.
12 évad után véget ér az Agymenők!

Az Agymenők, eredeti nyelven The Big Bang Theory 2007 óta elképesztő sikereket tudhat maga mögött. Sokan hasonlítják a tudósok történetét a kilencvenes évek kultikus sorozatához, a Jóbarátokhoz, hiszen sikere és rajongótábora hasonló számokkal büszkélkedhet, mint annó Rachelék szitkomja.

Objektum doboz

A széria sikerének köszönhetően tavaly kiderült, hogy további két évad is készül, pontosan a tizenegyedik és a tizenkettedik, ám úgy tűnik a készítők ezzel le is zárják a történetet, hiszen tizenharmadik évad már biztosan nem lesz. A Warner Bros, a BSC és Chuck Lorre produkciós cége egy közös közleményben tudattal a nézőkkel, hogy jövő májusban az Agymenők végleg elbúcsúznak rajongóiktól:

“Örökké hálásak leszünk a rajongóknak, amiért ezalatt a 12 évad alatt végig támogattak minket. (…) Az a célunk, hogy tökéletes lezárást adjunk az utolsó évaddal és a záróepizóddal a történetnek.”

Ajánlott cikkek