Egyéb kategória

12 évad után véget ér az Agymenők!

Milliók kedvencei, az Agymenők, jövő májusban végleg elbúcsúznak a tv képernyőitől, kedvenc fizikusaink történetét már nem sokáig láthatjuk…

vous - 2018.08.27.
12 évad után véget ér az Agymenők!

Az Agymenők, eredeti nyelven The Big Bang Theory 2007 óta elképesztő sikereket tudhat maga mögött. Sokan hasonlítják a tudósok történetét a kilencvenes évek kultikus sorozatához, a Jóbarátokhoz, hiszen sikere és rajongótábora hasonló számokkal büszkélkedhet, mint annó Rachelék szitkomja.

Objektum doboz

A széria sikerének köszönhetően tavaly kiderült, hogy további két évad is készül, pontosan a tizenegyedik és a tizenkettedik, ám úgy tűnik a készítők ezzel le is zárják a történetet, hiszen tizenharmadik évad már biztosan nem lesz. A Warner Bros, a BSC és Chuck Lorre produkciós cége egy közös közleményben tudattal a nézőkkel, hogy jövő májusban az Agymenők végleg elbúcsúznak rajongóiktól:

“Örökké hálásak leszünk a rajongóknak, amiért ezalatt a 12 évad alatt végig támogattak minket. (…) Az a célunk, hogy tökéletes lezárást adjunk az utolsó évaddal és a záróepizóddal a történetnek.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.