Egyéb kategória

Letehetetlen könyvek a hétvégi kikapcsolódáshoz

Izgalmas krimik, hátborzongató thrillerek, amelyek nyáron is kizökkentenek a mindennapokból.

vous - 2018.07.07.
Letehetetlen könyvek a hétvégi kikapcsolódáshoz

Ha a kánikulában kedvetek támad egy kis téli borzongást visszaidézni, olvassátok el Jo Nesbo hazánkban is népszerű regényét. A Hóembertől garantáltan kiráz majd a hideg még a legforróbb nyári napsütésben is. A skandináv krimik nagymestere Harry Hole, az oslói rendőrség különc főtisztjének újabb rejtélyes nyomozását tárja olvasói elé.

Objektum doboz

A sokak által ismert A lány a vonaton szerzőjének tavaly megjelent új regénye szintén fordulatokban gazdag történet. Paula Hawkins A víz mélyén című könyve letehetetlen olvasmány. Története az emberi természetről, a múlt kísértéséről és a rég eltemetett titkok újra felbukkanásáról szól.

Objektum doboz

B. A. Paris Zárt ajtók mögött című pszichológiai thrillere bevezet a házasság és a párkapcsolatok felszín alatti világába. Jack és Grace történetén keresztül megismerhetitek, milyen titkok rejtőznek a nyilvánosság előtt felhőtlenül boldognak mutatott párkapcsolatuk mögött.

Objektum doboz

könyv lista világgá menni

Még több könyv

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.