Egyéb kategória

Letehetetlen könyvek a hétvégi kikapcsolódáshoz

Izgalmas krimik, hátborzongató thrillerek, amelyek nyáron is kizökkentenek a mindennapokból.

vous - 2018.07.07.
Letehetetlen könyvek a hétvégi kikapcsolódáshoz

Ha a kánikulában kedvetek támad egy kis téli borzongást visszaidézni, olvassátok el Jo Nesbo hazánkban is népszerű regényét. A Hóembertől garantáltan kiráz majd a hideg még a legforróbb nyári napsütésben is. A skandináv krimik nagymestere Harry Hole, az oslói rendőrség különc főtisztjének újabb rejtélyes nyomozását tárja olvasói elé.

Objektum doboz

A sokak által ismert A lány a vonaton szerzőjének tavaly megjelent új regénye szintén fordulatokban gazdag történet. Paula Hawkins A víz mélyén című könyve letehetetlen olvasmány. Története az emberi természetről, a múlt kísértéséről és a rég eltemetett titkok újra felbukkanásáról szól.

Objektum doboz

B. A. Paris Zárt ajtók mögött című pszichológiai thrillere bevezet a házasság és a párkapcsolatok felszín alatti világába. Jack és Grace történetén keresztül megismerhetitek, milyen titkok rejtőznek a nyilvánosság előtt felhőtlenül boldognak mutatott párkapcsolatuk mögött.

Objektum doboz

könyv lista világgá menni

Még több könyv

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.