Egyéb kategória

Fiúként született, ma ő Spanyolország legszebb nője

Angela Ponce története már csak azért is megható, mert éveken át gyűlölte, hogy férfitestbe született, idén mégis ő képviselheti hazáját a Miss Universe versenyen.

vous - 2018.07.05.
Fiúként született, ma ő Spanyolország legszebb nője

A kétségkívül gyönyörű nőt látva eszünkbe se jut, hogy Angela születésekor fiú volt, és egész gyerek- és kamaszkorában szégyellte testét, gyűlölte önmagát. Hosszú ideig tartott még megszületett benne az elhatározás, hogy végre elindul a maga útján, és környezete rosszalása ellenére nőként fog élni. Az életmódváltást azonban röviddel ezután műtétek sorozata követte, és Angela ma már egy elegáns, gyönyűrű teremtés, aki valóban ízig-vérig nőnek számít.

A fiatal szépség pénteken megnyerte a Miss Spain szépségversenyt, és idén ő képviselheti hazáját a Miss Universe versenyen, a Fülöp-szigeteken. Ezzel olyan álma vált valóra, amiről kisfiúként azt hitte, egészen biztosan lehetetlen…

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.