Egyéb kategória

A francia nők szépségének 4 hétköznapi titka

A francia nők híresek a hanyag, mégis elegáns szépségükről – ők nem azok, akik minden utolsó ékszert is megterveznek a külsejükön, mint az angolok, és nem azok a természetes szépségek, mint az északi hölgyek, sokkal inkább nemtörődöm érzékiségükkel tűnnek ki a tömegből. Hogy mi a titkuk? Az alábbiakban eláruljuk.

vous - 2018.07.04.
A francia nők szépségének 4 hétköznapi titka

A minőségre esküsznek

A francia nő nem ken magára sok mindent, és nem vesz fel túl sok mindent, de amit mégis, az mind kifejezetten minőségi. Megválogatják, milyen arc- és testápolási termékeket használnak, hiszen tudják, hogy a szépség belülről fakad, mind a lélekre, mind pedig az egészséges bőrre és hajra értve. Teljesen mindegy, hogy mennyi sminket raknak fel, ha az alapok nem stimmelnek, nem lesznek szépek. Hasonló a felfogásuk a ruhákkal kapcsolatban is: az egyszerű szabásvonalak és színek mellett a minőségre helyezik inkább a hangsúlyt.

A minimalizmusra törekednek

A francia nőket soha nem látni tetőtől talpig sminkben, belőtt hajjal, úgy, hogy mindenük a helyén marad – tudják, hogy nem érdemes mesterkéltnek lenniük, mert ettől csak az ellenkezőjét érik el a kívánt eredménynek. Általában csak egy vörös rúzst kennek fel, vagy kihúzzák a szemüket, megfésülködnek, és felkapnak egy elegáns ékszert, és már készen is van a napi outfit.

Olvassátok tovább a CIKKET!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.